Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi22
Bugün Toplam462
Toplam Ziyaret1685895

Barut: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut 30 Aralık’ta gerçekleştirilecek il kongresinde yeniden il başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, 30 Aralık Cumartesi günü yapılacak 16.Olağan Adana İl Kongresi’nde yeniden il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Barut, “Cumhuriyetimizin kaderini belirleyecek olan 2019 seçimlerde Adana’da CHP’yi hem yerelde iktidar yapmak, hem de partimizin genel iktidarına önemli bir katkıda bulunmak hedefiyle, parti içindeki birliği, beraberliği, bütünlüğü gerçek anlamda tesis etmek için adayım” dedi. 

İKİ YILLIK SÜREDE YAPTIKLARIMIZ

Barut yaptığı yazılı açıklamada, geride kalan iki yıllık dönemde Adana’da bir ilki gerçekleştirerek danışma kurulu toplantılarını başlattıklarını, parti içindeki birlik ve beraberliği büyük ölçüde sağladıklarını, aktif, dinamik ve sürekli alanda olan bir örgüt yapısı oluşturduklarını, sivil toplum kuruluşlarıyla ve emek örgütleriyle ilişkilerin güçlendirildiğini, kentin hangi bölgesinde olursa olsun hiç kimseyi farklılıkları nedeniyle ötekileştirmeden yurttaşın her sorununa çözüm aradıklarını, toplumsal sorunlara yönelik kamuoyu oluşturma yönünde yoğun çaba harcadıklarını aktardı.  

EMEKLERİN KARŞILIĞI 16 NİSAN’DA ALINDI

Adana İl Yönetim Kurulu’yla birlikte gerçekleştirilen tüm bu emek yoğun çalışmaların karşılığının 16 Nisan referandumunda yüzde 58.18 oranındaki Hayır oyuyla alındığına işaret eden Barut, “Adana’yı yeniden CHP’nin kalesi yapma hedefiyle iki yıldır Adana’na da parti örgütlerimizle, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, önceki dönemlerde partimizde yönetici olarak görev yapan parti büyüklerimiz ve partili gönüldaşlarımızla birlikte el ele verip, ülkemizin geleceği, çocuklarımızın yarınları için alanlarda gece-gündüz demeden çalıştık. Hepimizin ortak kaygısı, Cumhuriyetimizin, ülkemizin geleceğiydi. Çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke ve kent bırakma çabasıydı” diye konuştu.  

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

16 Nisan Referandumuyla birlikte Türkiye’de rejimin parlamenter demokrasiden tek adamlığa evrildiğini dile getiren Barut, iki yıl boyunca verilen özgürlük, demokrasi, hak, hukuk ve adalet mücadelesinin yeni bir evreye taşındığını vurguladı. 2019’da yapılacak seçimleri var olma savaşı olarak adlandıran Barut, “Bu savaşı kazanmak, 2019’da CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşımak için ekip arkadaşlarımla birlikte yeniden il yönetimine talibiz. İki yıllık sürede yaptıklarımız ve başardıklarımız, 2019’da yapacaklarımızın teminatıdır. 2019 için çok iddialıyız ve kazanacağız” ifadelerini kullandı.  

‘BÜYÜK OLSUN HEPİMİZİN OLSUN’ ANLAYIŞI HAKİM KILINACAK

Geride kalan iki yıllık sürede parti içinde sağlanan birlik ve beraberliği önümüzdeki dönemde daha da pekiştirip, tüm partililerin 2019 hedefine odaklanmasını sağlamak ve CHP ailesini büyütüp ailenin her bir ferdinin alanlarda ortak hedef için yoğun bir şekilde çalışmasını sağlayacak bir programı hayata geçirmek istediklerinin altını çizen Barut, “İktidar için örgütlerimizle, partililerimizle birlikte Cumhuriyetten, demokrasiden, özgürlüklerden yana olan, herkes için eşitlik, hak, hukuk ve adalet isteyen tüm yurttaşları örgütlemek için var gücümüzle kazanacağız. Dün olduğu gibi bugün de yarın da şiarımız ‘Küçük olsun benim olsun’ değil, ‘Büyük olsun hepimizin olsun’dur. CHP’yi daha da büyütüp hep birlikte kazanacağız” dedi. 

“KIRGINLIKLARI SONLANDIRIP UYUMLU BİR ÇALIŞMA DÖNEMİNİ BAŞLATACAĞIZ”

İl Kongresinin tamamlanmasının hemen ardından kongre sürecinde rekabet ve yüksek enerjiden kaynaklı  kırgınlıkları, dargınlıkları hızlı bir şekilde sonlandırıp ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları, milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililerle birlikte uyumlu bir çalışma dönemine başlayacaklarını kaydeden Barut şunları kaydetti:

"2019'da yerelde ve genelde CHP'yi iktidar yapma hedefimizi gerçekleştirmek için uyumlu ve verimli bir çalışma dönemini başlatmak için yeniden göreve talibiz" şeklinde konuştu.

166 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231