Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam329
Toplam Ziyaret1686838

ADANA'DA HANGİ BELEDİYEYE OPERASYON HAZIRLIĞI VAR?

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, 'İdari soruşturma yapılmasına karşı değiliz. Hukuk kuralları içerisinde yapılacak soruşturmalara biz hayır demeyiz. Eğer bir belediyemizde yolsuzluk varsa, biz gereğini yaparız" dedi.

Canpolat, 'Aydın'da, Adana'da, Ankara'da, İzmir'de ve İstanbul'un birçok belediyesinde operasyon yapma hazırlıkları olduğunu biliyoruz. Bu operasyonlar, siyasi operasyonlardır. Bizi yıldıramazsınız" diye konuştu. Canpolat, "Arkadaşlarımız İBB meclisinde belki birtakım eylem kararları alacaklar" dedi.

"AYDIN, ADANA, ANKARA, İZMİR VE İSTANBUL'DA OPERASYON HAZIRLIĞI VAR"

Canpolat,"Düşünebiliyor musunuz' Bir ülkenin devleti temsil eden İçişleri Bakanı, ana muhalefet partisinin liderini, belediye başkanlarını tehdit ediyor. Bu referandumdan önce biz Cumhurbaşkanı'nın tarafsız olmasını istiyorduk. Ülkemiz dışarıda uluslararası sermayenin kuşatması altında. Ülkemize diz çöktürülmek istenen bir dönemde, bu ülkenin geleceğini, birlikteliğini sağlayacak olan devlettir. Devletin başında da cumhurbaşkanı vardır. Cumhurbaşkanı, siyasi partinin genel başkanı olunca nasıl toparlayıcı olacak? Nasıl bir araya getirip bütünleştirecek? Kendi yolsuzluklarınızı örtbas etmek için Aydın'da, Adana'da, Ankara'da, İzmir'de ve İstanbul'un birçok belediyesinde operasyon yapma hazırlıkları olduğunu biliyoruz. Bu operasyonlar, siyasi operasyonlardır. Bizi yıldıramazsınız. Biz sizin yolsuzluklarınıza karşı mücadele edeceğiz" dedi.

275 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406