Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam629
Toplam Ziyaret1684726

PRODOSS AKDAĞ'A TIRMANDI

Kulüp Başkanı Mehmet Yakut, "Akdağ tırmanışımız ve transımızda, sert karlı rotadan zorda olsa 36 sporcumuzun zirveye ulaşmak için verdiği çaba takdire şayandı. Zirve manzarasının herkesi büyüleyen görüntüsü tüm zorluğa ve yorgunluğa değdi" dedi.



Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü dağcılık ekibi (PRODOSS), Adana’nın Pozantı ile Karaisalı ilçeleri arasında bulunan 2 bin 424 metre yüksekliğinde ki Akdağ’a zirve tırmanışı ve transı yaptı.

Pozantı Armutoluğu mevkiinden başlayan tırmanışa kulüp üyesi 36 dağcı katıldı. Yer yer karlı zeminde yürüyen dağcılar zor geçen bir tırmanışın ardından zirveye ulaştı. Havanın açık olması nedeniyle panoramik Adana görüntüsü, Bolkarlar ve Çakıt vadisi manzaraları katılımcılara unutulmaz görsel şölen sundu. Zirvede seyir molası ve fotoğraf çekiminin ardından inişe geçen kulüp üyeleri, Karaisalı'nın Ekecik yaylası Yedikuyular mevkiine dönüş yaptı. Zirve tırmanışı ve trans etkinliği hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Mehmet Yakut, "Akdağ tırmanışımız ve transımızda, sert karlı rotadan zorda olsa 36 sporcumuzun zirveye ulaşmak için verdiği çaba takdire şayandı. Zirve manzarasının herkesi büyüleyen görüntüsü tüm zorluğa ve yorgunluğa değdi" dedi.

313 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351