Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam83
Toplam Ziyaret1685516
Vahit Şahin
karaisalihaber@hotmail.com
AHH BAHÇELİ AHH!
18/04/2017

Ahh Bahçeli ahh!

Nereden nereye!

 x x x

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi 18 Nisan 2017 tarihli TBMM Grubunda yaptığı konuşmayı izledim. Çok sinirliydi. Ağzı bozulmuştu. Özellikle de basın mensuplarının isimlerini vererek hakaretamiz şekilde eleştirmiş, kimi gazetecilere de ima yoluyla eleştiri (!) bombardımanına tutmuştur.

Sayın Bahçeli eleştiriye hiç açık değildir. Bir gazeteciye “Milliyet Gazetesi’nde köşesi bulunan bir ezik ve çürük söyle yazmış” dedi.

Sayın Bahçeli’nin gruptaki konuşmasındaki diğer sözleri şöyledir:

“Kafa var almıyor, sanırsınız bidon”

“Bir başkası çıkmış; “bundan sonra bölünmüş, farklılaşmış, parçalanmış bir MHP olacak” diye yazıyor. Bu ve benzeri gazetecilerin ya zekaları kurumuş ya zihinleri bulanmış ya da iradeleri körleşmiştir.”

“Dillerdeki bayağı ve çarpık hikâye budur.”

 “Pensilvanyalı hainle kimin hatıra fotoğrafı varsa, kimler bir zamanlar diz dize, yanak yanağa ise şimdilerde MHP’ye en çok saldıran alçaklar onlardır.”

“Bu kokuşmuşların hala gözleri Pensilvanya’da, ederleri de bir dolardır.”

“Milliyetçi Hareket Partisi’ne kara çalmaya, altını oymaya, sırtını yere getirmeye ne Tezkan soy isimli densizin ne de aynı kümede toplaşan bereketsizlerin asla gücü yetmeyecektir.”

“Bunlar hükümet etme sisteminin meşru yollardan değiştirilmesinden dolayı kudurmuşlar, kuyruklarını kıstırmışlar, kalan son nefesleriyle de MHP’yi taşa tutmuşlardır.”

“Sicilli Türk düşmanları, kalemlerini mürekkep yerine zehire batıran yeminli Türkiye karşıtları bunu ömürleri boyunca göremez.”

“Bu korkak ve işbirlikçilerin rahatsızlıkları, büyüyen milli birlik duygusu, kökleşen siyasi uzlaşma duruş ve şuurudur.”

“16 Nisan akşamı, sandıkların açılıp sonuçların gelmesiyle beraber bir kısım köksüz, kimliksiz, kişiliksiz gazeteci ve uzman yorumcu kılıklı provokatör MHP’yi hedef almaya başlamışlardır”

“Çünkü tedavisi olmayan, onmaz bir hasetlik ve müfterilik hastalığıyla eninde sonunda rezil rüsva olmaktan kurtulamayacaklardır.”

“İplerini tutan efendileri de aynı akıbete eninde sonunda mahkum ve mecbur kalacaklardır.

“Özellikle bir televizyon kanalında gevezelik yapan portakalından sütçüsüne kadar bazı isimler 16 Nisan’dan sonra şok olmuşlar”

“Elbette Türk milleti bunlara pabuç bırakmaz, demokrasiye kefen biçen paralı askerleri asla affetmez.”

·       * *

Sanırım bu sözleri hiçbir ülkücü de kabul etmez.

Bir lider böyle hakaret içeren sözler ile medyaya cephe alıyorsa, eleştirilere tahammülü yoksa, liderliği tartışılır hale gelmiş demektir.

* * *x *

Bahçeli, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi milli iradeden onay almıştır” diyor.

 “Bir kaşık suda fırtına koparıp 16 Nisan’ı hazmedemeyenler bir defa iyi niyetten mahrum olan karanlık çevrelerdir” diyor.

Bahçeli ayrıca Yüksek Seçim Kurulu’na da sahip çıkarak “Sandık kurullarının, oy pusulalarının arkasını ve oy zarflarını sandık mührüyle mühürlemeden oy verme işlemine başladıkları iddiaları üzerine YSK gereken ve doyurucu açıklamalarını zaten yapmıştır. Bu kapsamda verilen oyların seçmenlerin iradesinin tecellisinden sonra ve seçmenden kaynaklanan bir kusur olmaması nedeniyle geçerli sayılmasına karar verildiği açık ve anlaşılır bir üslupla milletimizle paylaşılmıştır” diyor.

Ama hayır oyu verenlerin çığlıklarına, iddialarına kulaklarını kapamıştır. Mühürsüz oyların geçerli sayılmasına destek vererek, “Sandıkta sonuç alamayanlar, şanslarını masa başında denemektedir. Demokrasiden umudunu kesenler sokağa oynamaktadır” demiştir.

Meşruiyeti tartışmalı hale gelen ve sürekli itiraz edilen referandum sonuçlarının şaibeli oluşuna göz yummuştur.

Liderlik hayatı yanlışlıklarla dolu olan Sayın Bahçeli, “evet” dediği yanlışlığına bu kez de referandum sonuçlarına bir “evet” daha eklemiştir.

Ne demişler:

İki yanlış bir doğru etmez.

Kendisine sayın Cumhurbaşkanı gibi seslenelim.

Ahh Bahçeli ahh!

Nereden nereye!



646 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7) - 17/12/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6) - 15/10/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6)
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5) - 13/10/2023
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5)
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT - 28/09/2023
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3) - 28/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2) - 23/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1) - 19/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1)
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382