Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam476
Toplam Ziyaret1685231
Vahit Şahin
karaisalihaber@hotmail.com
SAADETTİN ASLAN RÜZGARI
05/01/2014

8 Aralık 2013 Pazar Günü, Devlet Bahçeli’nin de katıldığı törende MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Saadettin Aslan, Devlet Bahçeli’nin söylediği şekilde başarıya ulaşmak, zafere varmak için bu süre zarfında çok çalışma ve bunun için önlerindeki süreyi ve bundan sonraki süreci çok iyi değerlendirme talimatlarına harfiyen uyarken, boşluğa ve gevşemeye ve yavaşlamaya yer vermeyerek arı gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Aslan, daha bir ayını bile doldurmadan aday olarak ikinci tur gezilerini sürdürüyor. Hatta bazı yolu üzerindeki köylere üçüncü kez bile gitmiş. Aslan, “İşimiz çok, meselelerimiz ağır, yapacaklarımız fazladır” diyor, aynı Genel Başkanı Sayın Bahçeli gibi.

15 gündür İstanbul’da idim. Döner dönmez MHP Adayı Saadettin Aslan’ı aradım. Seçim çalışmaları ile ilgili varsa bir programlarına katılmak istediğimi söyledim. Beni Pazar günü yapacakları köy gezilerine davet etti. Pazar sabahı 09.30’da ilçe parti binasına vardım. Herkesle selamlaştık, çaylarımızı yudumladıktan sonra Beydemir’den başlamak üzere sırayla Hacılı, Eğlence, Cingöz, Etekli, Boztahta, Çukur ve Çevlik köylerini ziyaret ettik. Konvoy halindeki gezimizde MHP İlçe Başkanı Sayın A.Sezai Yılmaz’ın aracında ben, Yılmaz, Saadettin Aslan ve araç sürücüsü vardık. Hem köyleri gezdik, hem de araçta sürekli durum değerlendirmesi yaptık.

Aslan ve Başkan A.Sezai Yılmaz, çok iyi ve uyumlu bir ekip olmuş. Başarıyı ve zaferi birlikte yakalama mücadelesi veriyorlar.

Gözlemlediğim kadarıyla, Sayın Saadettin Aslan’ı 7’den 70’e herkes tanıyordu. Ziraat Mühendisi olarak ve aynı zamanda zirai ilaç bayiliği ve diğer çiftçi alet ve ekipman satışları ile herkesle çok sıcak ve yakın ilişkide olmuş. Karaisalı halkı geçimini çiftçilik ve hayvancılıkla sağlıyor. Bu nedenle Saadettin Aslan çok yakından tanınıyor. Ayrıca, köylü vatandaşlarına her konuda yardımcı olmuş biri. Bu nedenle köylüler ve seçmenler Aslan’ın bu iyiliklerini hiç unutmamışlar. Bu konuyu köylülerin sık sık dile getirdiklerine tanık oldum. Dedim ki, “MHP için doğru bir karar alınmış”

Sayın Devlet Bahçeli, 24 Ocak 2013 tarihinde Bilecik Söğüt konuşmasında, “Yürekten inanıyorum ki, Mahalli İdareler Genel seçimi bir uyanış, Cumhurbaşkanlığı seçimi bir uyarı ve Milletvekilliği Genel Seçim de Milliyetçi Hareket Partisi iktidarının bir tecellisi olacaktır “ diyordu.

Aslan ve ekibi ise köy gezilerinde asla siyasi konuşmalar yapmadılar. Rakip partilere ve adaylarına veya aday adaylarına karşı en küçük bir söz dahi söylemediler. Polemikten uzak, bir seçim gezisi yaptılar. Bu da seçmen nezdinde mutluluklara neden oldu.

Aslan, köy kahvehanelerine girdiği zaman veya yolda, sokakta karşılaştığı kişilere kendini tanıtma, adını zikretmede bulunmadı. Çünkü herkes onu ismiyle tanıyordu. Aslan, işte bu tanınmışlığın verdiği, kendinden emin hal ve hareketiyle bir kez daha gönüllerde taht kurduğunu bizlere göstermiş oldu.

Aslan, “Köpeksiz köyde değneksiz gezme” atasözünde olduğu gibi, CHP adayını saymaz isek, henüz rakibi belli olmamış şekilde rahattı. AK Parti’nin adayı belirlenip ve açıklanması halinde durum ne olur bilemeyiz ama bugün için Aslan, geleceğin Karaisalı Belediye Başkanıdır.

Aslan ile değerlendirmemize devam edeceğim.



2256 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7) - 17/12/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6) - 15/10/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6)
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5) - 13/10/2023
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5)
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT - 28/09/2023
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3) - 28/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2) - 23/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1) - 19/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1)
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231