Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam160
Toplam Ziyaret1667802
yağbasan tenhesi
yagbasantehnesi
İLHAN ŞAHİN KİM?
05/11/2013
Bizim sitenin yorumcuları bir alem.
CHP'nin adayı İlhan Şahin oldu şeklindeki bir haberde, haberle alakası olmayan Günay Yüce eleştirilebiliyor. Onu anladık da eleştirirken de Süha rumuzlu kardeşimiz potlar kırmış yine. Bakın ne yazmış:
 
"NE OLDU GÜNAYIM?     
CHP sana adaylık teklif etmiş, reddetmişsin. CHP'nin adayı İlhan bey olmuş.AKP'den davet bekledin ama seni ne arayan nede soran oldu.O treni kaçırdın, bu treni kaçırdın, başka bekleme yavrum, başka tren yok.5 yıl sonra belki.MHP'te hiç umutlanma.Geriye kalıyor DSP. Onu da İmam kapar.Sen yine boşta kalırsın.
süha"
 
Evet yorum aynen böyle.

Şimdi olayı çözemeyenlerimiz diyecek ki; "Ne var bunda?"

Görünürde bir şey yokmuş gibi ama, çok küçük ama önemli bir ayrıntıyı gözden kaçırdıkları bir şey var. O da CHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı İlhan Şahin, erkek değil, bir bayandır. Yorumcumuz Süha ne demiş, " CHP'nin adayı İlhan bey olmuş."

Tabi bunda Süha'nın çok büyük suçu yok. Haberi okurken"hanımağa lakaplı" ibaresine dikkat etmemiş. Bu birincisi.

İkincisi de İlhan Şahin'i vatandaşların fazla tanımamasından kaynaklanıyor.

Süha'nın bu yorumuna cevap veren diğer yorumcular ise, Günay Yüce'yi savunmaya odaklandıkları için, "CHP'nin adayı İlhan bey olmuş" ibaresine dikkat etmemiş olacaklar ki, onlar da ofsayta düşmüşler.

Bu gelişmeler üzerine Vahit Şahin, önce internete, Google amcaya sormuş, İlhan Şahin'in bir tek fotoğrafını bulamamış. Facebook'a bakmış, orada da yok. Daha sonra kendisinin yıllar önce İlhan Şahin'in Karaisalı merkezinde kurduğu zeytin yağ fabrikası ile yaptığı haber aklına gelmiş. Arşivine bakmış, aramış, taramış o fotoğraflara rastlayamamış. Maksat İlhan Şahin'in bayan olduğunu Karaisalılılara göstermek.

Sonuç itibariyle, CHP'nin adayı İlhan Şahin'in fazla tanınmayan biri olduğu ortaya çıkıyor.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cumal Deli'nin bile fotoğrafları internette yüzlerce var. Zaman geçirmeden İlhan Şahin Hanımefendi, Sitemizin sahibi ile temasa geçmeli ve güzel bir fotoğrafını yayınlatmalıdır diye düşünüyoruz. 

Biz de merak ediyoruz çünkü... 



1889 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI’NIN ADAMI, ZORLA DELİ EDER ADAMI - 04/05/2021
Vahit Şahin
DEVE DİŞİ NAR VAR - 18/04/2021
VAHİT ŞAHİN
CUMALİ DELİ BİZİ ÇOK ÖZLEMİŞ - 15/09/2020
Karaisalımızın maskotu, bir dönem yazılı gazetemiz Karaisalı ve Karaisalı Haber’in önemli yazarı olan Cumali Deli bizi çok özlemiş. Çok sevdiğim bir arkadaş kanalıyla (Ramazan Kuşdemir) selam göndermiş. 3 gündür bizi sayıklıyormuş. Bir de güzel bir f
KARAİSALILILAR DERNEĞİ’NDEN KARAİSALI HABER’E AMBARGO - 28/04/2020
2 yıldır hiçbir faaliyeti olmayan, bir araya gelemeyen, toplanamayan, adeta kağıt üstünde yaşamını sürdüren, pasif olan, yeni moda deyimle çevrim dışı Karaisalılılar
Saadettin Aslan Durak’a cevap verir mi? - 01/02/2019
MHP-AK Parti İttifakının adayı Saadettin Aslan’ın en büyük rakibi olarak görülen İYİ Parti-C
Ben nasıl kıskanmayayım dostlar/Vahit Şahin - 17/11/2018
Son haftalarda yaptığım haberlerin tıklanma sayısına baktım. Bir de kendi köşe yazıma baktım.
GÜNÜN EN ŞIKI - 31/08/2018
Vahit Şahin
TEHNELCİLER VE MUSTAFA ÜNALDI - 24/08/2018
Sitemizin yazarı. Ama o her şeyden önce bir öğretmen. Renkli bir kişilik. Onun en çok sevdiğim yönü ise yazılarındaki, yöresel ifadeleri aynen kelimelere döken biri. Yani konuşulduğu (gonuşulduğu) gibi aynını yazan bir kalem.
23 Nisan çocuğu musun be hocam! - 25/11/2017
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla makam koltuğunu AK Parti Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Hasbi Özenir’e bıraktı.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339