Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam340
Toplam Ziyaret1663793
Ziya Polat
zpolat@hotmail.com
KARAİSALI KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞEHRİ OLACAK
02/01/2022
İlçe Kaymakamı Sayın  Mert Kumcu Beyin AA muhabirine verdiği röportajda ki "Karaisalı kültür,sanat ve spor şehri olacak"cümlesi bana çok sıcak geldi ve beni ziyadesiyle heyecanlandırdı.
Karaisalı Haber Gazetesi'ndeki köşemde;ayrı zaman dilimlerinde; bu konuları ayrı ayrı değerlendirip; yazan bir kalem olarak "Karaisalı Kültür,Sanat ve Spor Şehri Olacak" cümlesini yetkili bir ağızdan duymak beni ve hemşehrilerimizi ziyadesiyle heyecanlandırdı.Gelecek yıllarda, Adana'mızın uydu kenti olacak ilçemiz için bu denli önemli konu başlıklarını;artık icraata geçirmenin tam zamanı.Bu kavramların yanına bir de turizm eklenirse kim tutar seni Karaisalı'ım.
Otuz dakika sonra Adana,otuz dakika sonra kar ve ortada bir şirin ilçe var.Kuvayı milliyenin başlangıç noktası.Tarih ,tabiat,vatan millet,devlet sevdalısı murtçular.
Son haftalarda ilçemize gelen il ve bölge müdürleri,ilçemiz yöneticilerinin tanıtımlarıyla ortadaki potansiyeli görmüş olmalılar diye düşünüyoruz.
Karaisalı Haber Gazetesi'ndeki çeşitli tarihlerdeki yazılarımızda; belirttiğimiz konu başlıklı yazılar; İlçemizin sanat,spor,kültür ve istihdam konulu yazılarımızın icraata  geçirilebilmesi için gündemde olması bizleri mutlu ediyor.
Genç ve dinamik Müki Amir ve Şehrül Emin  bu işe baş koydularsa biz Murtçulara  da yapılanları takip etmek ve destek vermek gelir.
Şenlikler,festivaller,spor müsabakaları bu ilçeye çok yakışacak.Bütün bunlar şimdiye kadar Belediyemiz ve Kaymakalığımız tarafından yapılıyordu imkansız şartlarda ancak; kabuğunu kıran ve amatör kalarak frofesyonelleşen güzel işler yapabilecek bir ekibe hazır ilçemiz,sivil toplum kuruluşlarının da destekleriyle Adana'mızın parlayan yıldızı olmaya aday görünüyor Murtçular Diyarı.
Haydi bismillah diyoruz...
Yeni yılın ilçemize ve ülkemize sağlık, huzur, kalkınmışlık ve gelişmişlikle birlikte; refah seviyesi yükselen ,yeni atılım ve yatırımlara vesile olmasını diliyorum.
Hoş kalın hoşça kalın.


499 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

GÖRMEK ve BAKMAK - 12/05/2022
Belediyeler elbette altyapı olarak, temizlik olarak v.s.olarak ;rutin görevlerini yerine getirirken;ilçesinde yaşayan çeşitli yaş gruplarının da sosyal yaşantısına yön verip,renk katmak ve insanların psikolojilerini ilgilendiren;moral ve motivasyon
KARAİSALILILAR DERNEĞİ'NE "GELECEK OLANLAR GELDİ" AMA - 25/03/2022
Dernek yeni yönetimi; görevi devraldığından beri yaklaşık bir yıl geçti.İddialı ve iş yapabilirlilik ve projeler geliştirebilirlilik kabiliyeti yüksek bir ekip görevi devraldı ve bütün projektörler üzerlerine çevrildi ve de çıta çok çok yükseltilerek
KARAİSALI'NIN KÖŞETAŞLARI(18) AHMET SABAN Muhasebeci-Siyasetçi - 25/02/2022
İlçemizin hamisi ve banisi büyüklerimizi yeni yetişen nesle anlatmak ve tanıtmak asli görevlerimizden olmalı.Tarihini bilmeyen milletler herzaman yönetilmeye mahkumdur.Biz de ilçe tarihim
KARAİSALI'NIN KÖŞE TAŞLARI (17) HİLMİ ÇOPUROĞLU - 05/02/2022
HİLMİ ÇOPUROĞLU
KARAİSALI'NIN KÖŞE TAŞLARI(16) ALİ DURAK - 21/01/2022
Belediye Reisi
"KARAİSALI'NIN KÖŞE TAŞLARI" (15) ZAMİR GENÇ - 17/12/2021
"Bu Dünyadan Bir Zamir Genç Geçti"
KUTSAL TOPRAKLAR ÇECELİ - 29/10/2021
Toprağın taşınla,kutsal beldesin,
KİM BU CESUR YÜREK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ADAY - 17/08/2021
Evet değerli dostlar,saygıdeğer hemşehrilerim.Karaisalılılar olarak herzaman Adana'da en az üçyüzelli bine yakın hemşehrimizin olduğunu böbürlenerek anlatırız ya...
"KARAİSALI KURULTAYI" TOPLANMALI - 06/07/2021
Kurultay ,bir kurumun, bir derneğin; ya da bir siyasal partinin temel işlerinin görüşüldüğü, belli sürelerle; ya da gerektikçe yapılan genel toplantı, genel kurul demek veya diğer bir tarifle eski Türk devletlerinde, temel sorunları görüşüp karara ba
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516