Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam807
Toplam Ziyaret1669193
Vahit Şahin
karaisalihaber@hotmail.com
KOMPLO TEORİLERİ HAVADA UÇUŞURKEN (2)
12/04/2020

Bir bilginin doğruluğu yeni bir bilgi ile çürütülüyor demiştik.

Teoriler de aynı şekilde çürütülüyor.

Şimdi de bir komplo teorisi başka yeni bir komplo teorileri ile çürütülmektedir.

İlk kez Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıktığı ve oradan da bütün Dünya'ya yayıldığı yolundaki iddia da çürütülmeye başlandı. Bir virüs ya da bir salgın bir ay gibi kısa zamanda nasıl bütün dünyaya yayılabilmektedir? Bu gerçekten kafa karıştıran bir olay.

Daha önceki komplo teorilerini yazmıştık.

Şimdi iki tane teori daha var.

Birincisi sosyal medyada çok paylaşıldı. Yotube da haberlerin, görüntülerin, yorumların ardı arkası kesilmedi. İşte bu 5 G teknolojisi idi. 

Tarih:27 Şubat 2020.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhal, 5 G'yi anlattıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlamış ve bu yıl içinde 5G’nin kullanılmaya başlanacağı ve Türkiye’de 5G’nin ilk adresinin İstanbul Havalimanı olacağını söylemişti.

Kablosuz ağların geleceği 5G'den geçtiği, 5G ile hayatımızın nasıl kolaylaşacağı açıklandı. Telefonlarımız, saatlerimiz, evlerimiz ve otomobillerimiz, kopmayan, hızlı bir bağlantıya ihtiyaç duyuyormuş. 5G ile Ultra HD çözünürlüğündeki videoları indirmek ve karşıya yüklemek, daha hızlı olacak. İnternete bağlı binlerce cihaz hayali de 5G ile birlikte gerçek olabilecek.

Buraya kadar her şey güzel.

Ama 5 G teknolojisi aleyhinde o kadar çok şey tartışılmaya başlandı ki bunlardan bir kaçı şöyle:

 '5G OKSİJENİN YAPISINI DEĞİŞTİRİYOR'

"5G'nin zararlı etkileri öyle yazılıp çizilmese de bildiğimiz etkileri şunlar. 5G'nin bizatihi oksijen üzerinde anormal etkileri var. 5G yani 60 GHZ enerji oksijen moleküllerince emilebiliyor. İnsan vücudundaki oksijen emilimi ile oynadığımızda acaba bundan olumsuz etkilenecek ilk organımız sizce hangisidir?

'KARANTİNA GEMİLERİNDE DE 5G KULLANILIYORDU'

"Karantina uygulanan gemiler Princess yolcu gemisi firmasının Diamond tipi gemileri. Firma bir basın açıklamasında şu açıklamaları kullanıyor: 'Princess yolcu gemileri yepyeni ümitlerle geri dönüş taahhüdü gereği global filosuna yaptığı 450 milyon dolarlık yatırımın bir devamı niteliğinde.' Firmanın özenerek anlattığı yeniliklerinden birisi de ağ bağlantıları. Yani bu gemilerde 5G teknolojisi kullanılıyor."

VİRÜS/PARÇACIKLAR ALFA, BETA, GAMA VE DELTA FREKANSINDA.

Taçlanmış parçacık (Corona virüs) 8-13 Herz arası titreşimi var.

Yapılan bilimsel çalışmaya göre 3-17 derece arası parçacıklar nemle buluşunca, bulaşıcı olarak zarar vermeye başlıyor.

(Kaynak:Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Qasim Bukhari ve Yusuf Jameel..)

-İNGİLİZ UZMAN AÇIKLADI:

İNSANLARI ÖLDÜREN ŞEY CORONA VİRUS DEĞİL FREKANS SİLAHI:

60Ghz'de 5G, oksijen molekülü ile rezonansa girer ve oksijene, insan vücudu için çok daha az kullanılabilir olmasını sağlayan ters bir polarite verir. Yüksek konsantrasyonlarda 5G kullanımı, sokak seviyesinde insanların boğulmasını sağlar. Ve daha düşük dozlarda, bu düşük oksijen alımı ile griple aynı semptomlar olan grip benzeri semptomlar alırsınız. Ancak 5G'nin öldürme şekli çok daha ilginç.

Vücudumuzun içinde bizi besleyen trilyonlarca parazit organizma vardır ve bazıları birçok yararlı işlev yaparak yaşamamıza yardımcı olduğunu söylüyor. Ancak bu bakteriler, mantarlar ve parazitler herhangi bir WIFI mikrodalga radyasyonuna maruz kaldıklarında zarar görürler ve kendilerini savunmada toksinler üretmeye başlarlar. Bu organizmalar hayatta kalmalarını sağlamak için hızla üremeye başlarlar. Ve böylece hızlı bir şekilde üreyen ve toksinler salgılayan WIFI mikrodalga radyasyonlarının saldırısı altında bu iç parazit organizmalarından grip benzeri semptomlar alıyoruz. İnsanların biyo-silahlı koronavirüs almadığı gerçek hastalık budur.

2G'nin kendisine atanan on mikrodalga frekansı vardır, 3G'nin de on vardır, 4G'nin bazı çakışmalarla beş frekansı vardır, ancak 5G'nin FCC tarafından atanan 3000 mikrodalga frekansı vardır. Neden bu kadar çok? Yani 5G gerçekten 5G değil 297G olarak adlandırılmalıdır. Çin, Kore, İtalya, İran ve kruvaziyer gemilerindeki bu 5G'nin piyasaya sürülmesiyle dünyadaki en büyük 5G kullanım etkisine sahip ölüm ve hastalıklara sebebiyet vermektedir...

Çinliler Wuhan'daki insanları kilitlediklerinde yeni 5G telefonlarına ve internet bağlantılarına döndüler ve böylece şehir çok daha fazla 5G WIFI radyasyonuyla dolup taştı ve çok daha fazla insan hastalandı ve öldü. Birçok insan, daha önce hiç hastalığı olmayan oksijen eksikliğinden sokak seviyesinde anında hastalandı. Büyük 5G 60Ghz mikrodalga radyasyon bulutu, havadaki oksijenin hayatta kalmak için kritik seviyelerin altına düşmesine neden oldu.

- Dün tüm Asya 5G'lerini kapattı ve iletişim kurmak için sadece 3G ve 4G sistemlerini bıraktı, böylece 5G'nin hastalıkların gerçek nedeni olduğunu biliyorlar, ben bu bilgileri yaklaşık 1 ay kadar önce bloğumda paylaşmıştım, şimdi neredeyse herkes öğrendi ve artık sesimizi duyuracak kadar kalabalığız.

🎈 Bu bilgiler ve konuyla ilgili videolar internetten birer birer siliniyor, lütfen izin istemeden mümkün olduğunca paylaşın, çünkü söz konusu olan basit bir şey değil insan hayatı.

Dimitrov Tesla...

(Kaynak:http://dimitrovtesla.blogspot.com/2020/03/mikrodalgada-coronali-kek-tarifi.html)

-Wuhan'da halk sokaklara döküldü, kendilerine engel olan güvenlik güçlerine karşı direniyorlar çünkü kendilerini öldüren şeyin aslında 5G olduğunu anladılar. 

(Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=aEOsG5cVF1c)

-Avrupa da ve Amerika da durumun farkına varıp bilinçlenen halk 5G direklerini birer birer yıkmaya başladı.

(Kaynak:https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3NdlPg1Tb k70E1xRuqIJx_jdbXwmCz51yeeANc9ylnEE6QGDhJHhZP1k&v=pamJuRJ2OPs&app=desktop)

-İsviçre 5G ye geçişi insan sağlığına verdiği zararlardan ötürü durdurdu.

(Kaynak:https://www.totaltele.com/504909/Switzerland-pauses-5G-over-health-fears)

X x x

İkinci bir teori hepimizin cep telefonuna geldi. Şöyle:

“Bu gece 12.30 03.30 arası telefon, cep telefonu, tablet gibi cihazları kapatmayı ve bunları vücudunuzdan uzak tutmayı unutmayın. Singapur TV bu haberi duyurdu. Lütfen ailenize ve arkadaşlarınıza söyleyin. Bu gece 12.30 dan 03.30 a kadar gezegenimiz çok yüksek bir radyosuna sahip olacak kozmik ışınlar dünyanın yanına gelecek. Bu nedenle lütfen cep telefonunuzu kapatın. Cihazınızın vücudunuza yakın olmasına izin vermeyin. Bu çok büyük bir hasara neden olabilir? İnanmıyorsanız NASA haberlerini kontrol edebilirsiniz? Mesajı sevdiğiniz herkese gönderin.”

X x x

5 G olayını önemsedim değil hani?

Her ne kadar yazının başlığını komplo teorileri havada uçuşuyor desek de; Ya gerçekse?

Bakalım daha neler duyacağız, neler okuyacağız?

Yukarıdaki aktardıklarım gerçek mi, komplo teorileri mi bilemiyorum ama bu teorilerin pratiğe dönüştürülmeden sonlanlandırılması en büyük dileğimdir.

 



493 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7) - 17/12/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6) - 15/10/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6)
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5) - 13/10/2023
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5)
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT - 28/09/2023
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3) - 28/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2) - 23/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1) - 19/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1)
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339