Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam359
Toplam Ziyaret1668001
Vahit Şahin
karaisalihaber@hotmail.com
KARAİSALI’DA SİYASET KAZANI (4)
24/08/2018

Kazan kaynamaya devam ediyor. Ben de kazanın altına ha bire odunları atıyorum.

Kimseyi öne çıkarmaya çalışmıyorum. Benim için tüm aday adayları veya adaylar birdir. Kim kazanırsa kazansın, onu kutlarım. Çünkü ben demokrasiye inanan biriyim. Demokratik olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum.

Zaman zaman herhangi bir aday adayı ile görüşmeler yapıyorum. İlçede ve Adana merkezinde kulis merkezlerine gidiyorum. Orada duyduklarımı ve gördüklerimi siz değerli okurlarla paylaşıyorum. Çünkü biz site olarak Karaisalı’nın sesi, gözü ve kulağıyız.

Bayramın ikinci günü Ankara’da gerek partiler arasında ve gerekse her parti kendi üyeleri arasında bir bayramlaşma törenleri gerçekleştirirler. Bunlardan biri de MHP idi. El öptürmesi ile meşhur olan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin elini ilk öpenlerden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü olmuştur. Bahçeli, elini öpen Sözlü’ye gitmemesini ve yanında durmasını isteyen el hareketi ile emir verdi. Biz de televizyonlarda izledik. Ve 3.gün belediye basın bürosundan bu haber ayrıca medyaya servis edildi.

Bu olaydan bize ne diyenler olacaktır tabi ki. Size ne değil, bize ne değil. Bahçeli’nin son hareketini ben “Benim Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayın sensin” diye yorumladım. Bu da demek oluyor ki, Hüseyin Sözlü ile uyumlu bir şekilde çalışarak hizmetlerin gelmesini sağlayan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da MHP’nin Karaisalı adayıdır.

O nedenle, MHP içinde olup da Karaisalı Belediye Başkanlığına aday adayı olacaklara bu fotoğraf gösterilmelidir. Ve nitekim ben dün adı kulislerde aday adayı olarak geçen bir arkadaşıma bunu anlattım. Kendisi de izlemiş o sahneyi. Temkinli konuşuyor,”Bakalım, göreceğiz, bekleyeceğiz” dedi.

Diyelim ki Sözlü ve Saadettin Aslan aday gösterildi. Seçimi kazanırlar mı? Onu bilemeyiz. Sandık bilir, halkımız bilir.

Yalnız şu var ki, belediye başkanları herkesi dört dörtlük memnun edemez. Sorunlar yaşayabilir, sorun çıkartabilir, kalp kırabilir. Maddi ve manevi zarar verebilir. Bırakınız rakip partileri, kendi partilileri arasında büyük çatlaklıklara yol açabilir. Her şey geçmişte kaldı deyip, belediye başkanı, kalbini kırdığı insanların gönlünü almalıdır. Gerekirse özür dilemelidir. Maddi ve manevi yönden helalleşmelidir. Daha seçimlere 7 ay var. Zaman geçmiş değildir. Beklentiler de bu yönde zaten. Gerek teşkilatla gerekse piyasa ile olan sorunları aşmalıdır ki, seçimi tekrar kazanabilsinler.

Benden dostça tavsiyelerdir bunlar. Alan alır, almayanlar kendi bilir.

Biz yazmaya devam edeceğiz… 



739 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7) - 17/12/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6) - 15/10/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6)
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5) - 13/10/2023
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5)
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT - 28/09/2023
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3) - 28/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2) - 23/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1) - 19/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1)
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436