Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam745
Toplam Ziyaret1682732

ÇUKUROVA BELEDİYESİ’İNDE VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE ÖĞRETMENİN ATANMASINA TEPKİ

Köse, “Eğitim, uzmanlık önemli değilse izninizle ben de kamu görevlisi olduğum için ve naklim kolay olacağından hemen Çukurova Belediyesi’nin Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne atamamın yapılmasını istiyorum” dedi.

Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Kös,Çukurova Belediyesi’nin veteriner İşleri Müdürlüğüne bir öğretmenin atanmasına tepki gösterdi.

Bir dönem Karaisalı’da da görev yapan Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, “Çukurova Belediyesinde Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne emekli öğretmen Tahsin AKIŞ’ın atandığını öğrendiğimde kulaklarıma inanamadım. Sayın öğretmenimin Milli Eğitim camiasında başarılı işler yaptığı ve de sevilen bir kişilik olduğu yazıyordu yazıda. Ben de bir öğretmen çocuğu olarak öğretmenlerden yaşça, başça, akılca üstün olunamayacağına inananlardanım. Öğretmenimizin öğretmenliğine, kişiliğine saygımız sonsuz. Hayvan severliğine de inanıyor ve saygı duyuyoruz. Bütün hayvan severler ve veteriner hekimler dosttur. Benim kişisel arkadaşlarım da var emeklerine can dostlarımız için yaptıklarına sonsuz saygı duyuyorum” dedi.

Köse, “Ama” diyerek başladığpı cümlesini şöyle sürdürdü:

“Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne öğretmenin atanmasını anlayabilmemiz olanaklı değildir. Cübbeli Ahmet Hoca : ‘’Bu ülke ne çektiyse eğitimlilerden çekti’’ diyordu. haklı mı acaba? Atama yapılırken eğitime bakmayacak mıyız. Herkes her makama eğitimine bakılmaksızın atanabilecek mi? Bilime olan inancımız ne olacak? Önceki müdür Veteriner Hekim idi. İdare tarafından beğenilmemiş olabilir ( biz meslektaşımızın başarılı olduğuna inanıyoruz.) Olması gereken yerine başka bir veteriner hekimin atanmasıydı.

Eğitim, uzmanlık önemli değilse izninizle ben de kamu görevlisi olduğum için ve naklim kolay olacağından hemen Çukurova Belediyesi’nin Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne atamamın yapılmasını istiyorum.

Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Sosyal Medyadan Hayvan Hakları savunucularının bu atamayı onaylamalarını da anlayabilmiş değilim." 

297 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398