Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam890
Toplam Ziyaret1669276

ŞABAN BAŞ, “ATO’YU HANTAL YAPISINDAN KURTARACAĞIZ”

Baş, “Antakya'da yapılan ATO meclis toplantısında yeni ATO binasının yapılması için tüm meclis destek verdi fakat 4.5 yıldır ortada yeni hizmet binası yok. Bu bir ara dönem denilen fetret dönemidir. Bu yapıyı değiştirmek için geliyoruz” dedi.

Adana Ticaret Odası’nın (ATO) eski Başkanı Şaban Baş, odayı hantal yapısından kurtarmak için yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu yineledi.

Ekim ayında seçimi yapılacak olan ATO 'da 2001-2011 yılları arasında 10 yıl süreyle başkanlık görevini yürüttüğünü hatırlatan Şaban Baş, “Bu on yıllık sürede ATO’ya ve Adana’ya ve Türkiye’ye maddi ve manevi çok şeyler kazandırdığımız herkesin malumudur. Ama bizden sonra gelen yönetimler maalesef alınan ATO meclis kararlarını dahi uygulayamamışlar ve dolayısıyla da başarılı olamamışlardır. Bizim dönemimizde ise alınan meclis kararları hızla yerine getirilir ve başarılı da olunurdu” dedi.

Baş, kendi dönemlerinde fuarcılık çalışmalarının arttığını, ÇUFAŞ’ı kurarak, Adana’ya kalıcı fuar kazandırdıklarını kaydederek, ayrıca ekonomik forumlar düzenlediklerini yerli ve yabancı işadamlarının buluşma noktası olarak Adana’yı yaptıklarını söyledi. TOBB’de 4-5 konseyde başkanlık yaptıklarını ve TOBB’a bağlı DEİK ve İKV ’de görev aldıklarını ifade eden Baş, ATO’nun şimdiki hantal yapısı ile hem ATO hem de Adana'nın çok şeyi kaybettiğini bildirdi.

“HAREKET TARZIMIZ HIZLI OLACAK”

ATO’yu hantal yapısından çıkararak hareket tarzlarının hızlı olacağını vurgulayan ATO eski Başkanı Şaban Baş, “Antakya'da yapılan ATO meclis toplantısında yeni ATO binasının yapılması için tüm meclis destek verdi fakat 4.5 yıldır ortada yeni hizmet binası yok. Bu yıllar boş geçmiştir. "Bu bir ara dönem denilen fetret dönemidir. Bu yapıyı değiştirmek için geliyoruz, Adana için yapacağımız büyük projelerimizi kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğim" dedi.

202 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339