Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam564
Toplam Ziyaret1668206

Yeni, "30 Ağustos bizim için bir iftihar vesilesidir"

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 30 Ağustos 1922'nin, istiklal mücadelesinin zaferle tamamlandığı tarih olduğunu belirterek, işgalci güçler karşısında verilen destansı mücadele nihayetinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin vücut bulduğunu ifade etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Fikret Yeni, 30 Ağustos Zaferi'nin, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan milletin gücünün ortaya koyulması bakımından büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin, milletin en zor şartlar karşısında bile mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağını bütün dünyaya gösterdiğini belirten Başkan Fikret Yeni, "Ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. Bugün de ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor, istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz. Herkes emin olsun ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyen güçler, devletimizi bütün azamet ve kudretiyle daima karşılarında bulacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'ni darbe teşebbüsleriyle, terörle, tedhişle zayıf düşürmeye çalışan güç odakları emellerine asla ulaşamayacak. Millet-devlet kenetlenmesi karşısında mutlaka hezimete uğrayacaklardır. 30 Ağustos bizim için çok özel bir anlam ve öneme sahiptir. Hepimiz için bir iftihar vesilesidir" dedi.

 

Başkan Fikret Yeni, "Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi şükranla yad ediyorum" şeklinde konuştu.
244 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339