Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam957
Toplam Ziyaret1669343

ADANA ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞA HAZIR

Adana’nın sağlık yöneticileri İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Özsoy ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Acil ile birlikte Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Pro

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği şehir hastanelerinden 1550 yataklı Adana Şehir Hastanesi, açılış için gün sayıyor.

Sağlık Bakanlığının kamu-özel sektör işbirliğiyle hayata geçirdiği şehir hastaneleri projelerinden biri daha hizmete giriyor. Gerek mimarisi gerekse iç donanımıyla beş yıldızlı otel konforunda inşa edilen Adana Şehir Hastanesi’nde açılış için son hazırlıklar yapılıyor.

Adana’nın sağlık yöneticileri İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Özsoy ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Acil  ile birlikte Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, hastanenin açılış öncesi son durumu hakkında bilgi aldı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN HAYALİ GERÇEKLEŞİYOR”

Hastaneyi baştan sona gezen Ünüvar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehir hastaneleri ile ilgili her defasında “hayalim” dediğini anımsatarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın hayali olan bu proje, 10 yıldır Adana’mızın gündemindeydi. Yer seçiminden yapım aşamasına kadar projenin her adımını takip ettik. Hamdolsun bugünlere geldik” dedi.

“ADANA, ORTA DOĞU’NUN EN BÜYÜK SAĞLIK ŞEHRİ OLDU”

Bölgenin en büyük hastanesi olma özelliğini taşıyan Adana Şehir Hastanesi’nin; tıbbi imkanları, poliklinikleri, otoparkı, yatak kapasitesi ve fiziki imkanlarıyla en güzel sağlık hizmetini vereceğini kaydeden Ünüvar, “Adana ülkemizin en güçlü sağlık şehirlerinden birisiydi. Artık sadece ülkemizin değil, tüm Orta Doğu’nun en büyük sağlık şehri oldu. Burası gerek yurt içi gerekse yurt dışından gelecek hastalara hizmet vererek, hem Türk sağlığı hem de dünya sağlığı açısından çok önemli bir merkez olacak” diye konuştu. 

1550 YATAK KAPASİTELİ

Adana Şehir Hastanesi’nin; 150 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi, 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi, 182 yataklı onkoloji hastanesi, 185 yataklı kardiyoloji ve kardiyovasküler hastanesi, 349 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi ile 584 yataklı genel hastaneden oluştuğunu belirten Prof. Dr. Necdet Ünüvar, “Hastanemizin açılışı, Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle kısa bir zaman sonra gerçekleştirilecek. Şimdiden tüm Adanalı hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

 

397 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173