Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam890
Toplam Ziyaret1669276

YERKÖPRÜ'YE İLGİ ARTIYOR

İlçemizdeki Yerköprü mesire alanı; bitki örtüsü, irili ufaklı şelaleleri, akan nehri, piknik yapmak isteyenlerin yanı sıra düğün fotoğrafı çektirmek isteyen gelin ve damatların da uğrak yeri haline geldi.

Doğası ile herkesi büyüleyen Yerköprü, yeni evlenen çiftler için de adeta doğal bir stüdyo. Gelin ve damat ağaçların, akarsuyun ve şelalelerin önünde fotoğraf çektirerek hem güzel bir anıya sahip oluyor, hem de düğün stresi ve yorgunluğunu atıyor.

Gülüşlü Köyü sınırları içerisinde bulunan ve Adana'ya sadece 65 kilometre uzaklıkta olan Yerköprü mesire alanı, doğal güzellikleriyle herkesi adeta büyülüyor. Adana'nın yaz sıcağında Yerköprü şehrin stresinden kaçmak isteyenlerin en fazla uğradığı mesire alanlarının başında geliyor. Yerköprü, Toros Dağları'ndan çıkıp gelen buz gibi içme suyu yazın bunaltıcı sıcağında vatandaşları serinletirken, irili ufaklı oluşan şelaleler de görenleri büyülüyor.

Yerköprü, eşsiz doğa güzelliğinin yanı sıra sunulan piknik alanlarıyla da dikkat çekiyor. Vatandaşlara hem kendi kendilerine piknik yapma imkanı sunulurken, hem de yanı başlarında bulunan restoranda yemek yeme imkanı buluyorlar. Ayrıca, oluşan küçük göllerde kümes hayvanları da vatandaşların ilgisini çekiyor.

301 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339