Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam714
Toplam Ziyaret1682701

Sosyal Medya Uzmanlarının Karaisalı Turu

Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, ilçe belediyeleri ve Adana’nın önde gelen sosyal medya sayfalarının medya uzmanları Karaisalı ilçesinde turizm değerlerini gezdi.

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari’nin önderliğinde Karaisalı’ya gelen sosyal medya uzmanlarından oluşan 35 kişilik ekip Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü ve Yerköprü’yü gezerek, bol bol fotoğraf çektiler.

Sosyal medya uzmanları ilk olarak Karaisalı’nın doğa harikası olan Kapıkaya Kanyonu’nu gezdiler. Ardından Yerköprü’yü gezen ekip burada Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfi Altınsu ile bir araya geldiler.

Yerköprü’de misafirlerle bir araya gelen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Sosyal medya uzmanları olarak ilçemizin tanıtımında büyük emeğiniz var. Sizlere teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana Karaisalı’da turizmin kalkınması adına elimizden geleni yaptık. Bu gün baktığımızda ise Karaisalı, Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden birisi haline geldiğini görüyoruz” dedi.

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari ise yaptığı konuşmada, “Karaisalı son yılların en önemli turizm bölgelerinden birisi haline geldi. Sosyal medya uzmanlarımız Karaisalı’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla buradalar. Bizleri burada en güzel şekilde ağırlayan ve Karaisalı’nın son yıllarda turizm atağına geçmesinde en büyük emeğe sahip olan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal medya uzmanları son olarak, Karaisalı'nın 100 yıllık tarihi Varda Köprüsü’nü gezerek ilçeden ayrıldıla

330 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398