Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam833
Toplam Ziyaret1682820

Türkiye Muhtarlar Federasyonundan Kaymakam Polat’a Ziyaret

Yapılan ziyaret sonrası Kaymakam Tolga Polat, Karaisalı Belediye Başkanlığı tarafından Karaisalı Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda muhtarlar onuruna verilen yemeğe katıldı


Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal, beraberinde bulunan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Karaisalı Şube Başkanı Ramazan Ünnü ve çok sayıda muhtarla birlikte Kaymakam Tolga Polat’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette mahalle muhtarlarının karşılaştıkları sıkıntılar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ziyarette Kaymakam Polat, gerek ilçe merkezinde her ay olağan olarak düzenlenen toplantılar, gerekse birebir gerçekleştirilen mahalle ziyaretlerinde muhtarlarla bir araya gelip sıkıntı ve taleplerini dinlediklerini, Devletin temel taşı olan muhtarların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Ayrıca Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal ve beraberinde bulunan heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Yapılan ziyaret sonrası Kaymakam Tolga Polat, Karaisalı Belediye Başkanlığı tarafından Karaisalı Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda muhtarlar onuruna verilen yemeğe katıldı.

282 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398