Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam824
Toplam Ziyaret1681909

ALADAĞ’DA YOL TARTIŞMASI

Aladağlılar Dernek Başkanı Hasan Yıldız,“Bir buçuk yıldır orman izni alındı. Hiç bir sıkıntı yok. Yanılmıyorsam Büyükşehir mevcut yolda karar kılmış. Mazeret yeni güzergâhta hafriyat çokmuş” dedi.

Ankara'da yaşayan ve A-KAP üyesi olan Aladağ Gerdibi köyünden Talip Gözüküçük, Aladağ pos içine geçen sene beton yol yapımına başlandığını belirterek, “Maalesef muhtarların birçoğunun ilgisiz davranması ve yol yaptıranın takip etmemesi sonuncu berbat bir yol yapıldı. Yolun bazı kısımlarını düzeltmek, kısaltmak için bu seneye bıraktılar” dedi.

“SİYASİ ÇATIŞMALAR”

Gözüküçük, “Aladağ’ın çıkışında, köprüyü geçince Eseler yolu var. Hani dolanarak çıktığımız tepe. Burayı kısaltmak için girişimler oldu. Hatta ormanı bile kesildi. Ormandan izin alındı ama siyasi çatışmalar yüzünden yol tekrardan eski yola döndü. Geç olmadan müdahale etmezsek maalesef burası da kötü bir yol olacak ve bu yolu bizler kullanacağız. Velhasıl kelam bizler bir şey yapmazsak kötü yola mecbur kalacağız ve en az 10 sene bir daha bize yol ödeneği çıkmayacak. Buradan başta dernek başkanımız Yunus Bey ve belediye başkanlarımız olmak üzere tüm hemşerimizin desteğini rica ediyorum “ dedi.

HASAN YILDIZ, “BÜYÜKŞEHİR MEVCUT YOLDA KARAR KILMIŞ”

Aladağlılar Dernek Başkanı Hasan Yıldız da yol sorununa şöyle bir yorum getirdi:

“Bir buçuk yıldır orman izni alındı. Hiç bir sıkıntı yok. Yanılmıyorsam Büyükşehir mevcut yolda karar kılmış. Mazeret yeni güzergâhta hafriyat çokmuş”

478 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398