Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam382
Toplam Ziyaret1684479

NEJAT ÇOĞAL, “AYRILIĞA DEĞİL BİRLİKTELİĞİ YATIRIM YAPALIM”

Çoğal, "Derneğimiz tüm hemşerilerimizi kucaklamak için kuruldu. Ona sahip çıkalım. Kişisel hesaplaşmalara alet etmeyelim. Bu grubun ise kişisel değil, ortak bir kamu alanımız olduğunu unutmayalım. Burası siyaset meydanı değildir” dedi.

Ankara’da yaşayan Karaisalı, Aladağ ve Pozantılılar Derneği (A-KAP)’ın whatsapp sayfasında Mustafa Aslan’ın başlattığı tartışmaya bir değerlendirmede Nejat Çoğal’dan geldi.

Derneğin whatsapp gurubunda Çoğal, “Hemşerilerimiz arasında kalıcı iletişim kanallarını tesis edip, aramızda yardımlaşma, dayanışma ve işbirliğine imkan tanıyan Derneği kurmakla, büyük bir hayali gerçekleştirdik” diyerek, “Bu kolay olmadı. Bu birlik ve beraberliğimizi geliştirmek için gönüllü olarak yola çıktık. Ayrılığa değil birlikteliği yatırım yapalım. Derneğimiz tüm hemşerilerimizi kucaklamak için kuruldu. Ona sahip çıkalım. Kişisel hesaplaşmalara alet etmeyelim. Bu grubun ise kişisel değil, ortak bir kamu alanımız olduğunu unutmayalım. Burası siyaset meydanı değildir. Siyasi ve kişisel fikirlerimizi burada paylaşmayalım lütfen.Bu vesileyle, tüm hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

743 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351