Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam937
Toplam Ziyaret1669323

ÇÜ’DE TOPLU MEZUNİYET TÖRENİ

Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları bu yıl toplu mezuniyet töreni yaptı. Karaisalı, Aladağ, Pozantı, İmamoğlu, Yumurtalık Melek Yüksekokulları Mithat Özsan Amfisi'ndeki ortak mezuniyet töreniyle öğrencilerini uğurladı.

17 Fakülte, 4 Yüksekokul, 12 Meslek Yüksekokulu, 1 Devlet Konservatuvarı, 3 Enstitü ve 32 Araştırma ve Uygulama Merkeziyle dünyanın sayılı üniversiteleri arasında yer alan Çukurova Üniversitesinde mezuniyet heyecanında sona gelindi. Birçok Fakülte ve Meslek Yüksekokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılını tamamlayarak başarı sağlayan öğrencilerini mezun etti. 

KARAİSALI, ALADAĞ, POZANTI, İMAMOĞLU, YUMURTALIK MYO ORTAK MEZUNİYET TÖRENİ YAPTI

Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları bu yıl toplu mezuniyet töreni yaptı. Karaisalı, Aladağ, Pozantı, İmamoğlu, Yumurtalık Melek Yüksekokulları Mithat Özsan Amfisi'ndeki ortak mezuniyet töreniyle öğrencilerini uğurladı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, MYO Müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Öğrencilerin mezuniyet geçiş seremonisinin ardından yüksekokul birincileri birer konuşma yaptı. Meslek Yüksekokulları adına açılış konuşmasını ise İmamoğlu MYO Müdürü Prof. Dr. Süleyman Çabuk gerçekleştirdi. MYO birincileri sırasıyla yaş kütüğüne plaketlerini çakarak diplomalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan ve protokol üyelerinden aldı. Öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya fırlatarak mezun oldu.

BESYO MEZUNLARINI UĞURLADI

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda da mezuniyet heyecanı vardı. Mithat Özsan Amfisi'nde gerçekleştirilen törenle BESYO'lu öğrenciler mezun oldu. Törene akademisyenler öğrenciler ve aileleri katıldı. Açılış konuşmalarının ardından yüksekokul birincisine diploma ve plaketi takdim edilirken tören diplomalarını alan öğrencilerin keplerini havya fırlatarak mezun olmasıyla son buldu.

 ÇÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ'NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 2016-2017 mezunlarını Mithat Özsan Amfisi'nde gerçekleştirilen törenle uğurladı. Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

"SİZLER ÇOK ÖZEL YETENEKLERLE DONANMIŞ SANATÇI VE TASARIMCI KİŞİLERSİNİZ."

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış ve protokol konuşmalarının gerçekleştiği törende öğrencilere hitap eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Güzel Sanatlar Fakültesinin 14. dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mezun olan öğrencilerin aydın birer sanatçı olacaklarına inandığı belirten Rektör Prof. Dr. Kibar, "Yaşamı sanatla bütünleştiren ve toplumun biçimlenmesinde ayrıcalıklı insanlar olarak, toplumu daha da iyi kurgulayan, daha iyi anlayan, daha iyi anlatan, daima önemli bir amaç peşinde olan sizlerle ülkemiz ve üniversitemiz adına gurur duyuyoruz. Çağdaş uygarlık düzeyini yakalamak, yaratıcı düşüncenin geliştirilmesiyle olur. Sizler çok özel yeteneklerle donanmış sanatçı ve tasarımcı kişilersiniz. Yaşadığımız toplumda birer meşale olarak, yerinizin herkesten ayrı olduğunu bir kez daha belirtmek isterim. Her zaman, Çukurova Üniversitesi'nde kazanmış olduğunuz özgüvenle ileriye bakın. Sizleri ve değerli öğretim üyelerimizi bir kez daha kutluyor, bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarının yanında şans da diliyorum." dedi.

Güzel sanatlar Fakültesi'ni birincilikle bitiren öğrencinin yaş kütüğüne plaka çakması ile devam eden tören, kep atma töreni ile son buldu. 

 

233 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173