Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam787
Toplam Ziyaret1686220

Sözlü'den Sertan Duran'a ziyaret

Başkan Sözlü:“Bu milletin yiğit evlatları olan Adanalılara, Adana’da yaşayan değerli vatandaşlarımıza hizmet etmenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda Hareketimizin Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin sürdürdüğü milli müc

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

TEBRİK EDİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUM

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’ı ziyaret ederek, 21 Mayıs 2017’de yapılan olağan kongre sonucu üstlendiği yeni görevinden ötürü kutladı. MHP Adana il divan kurulu üyeleri ve il yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Sözlü, “Yeni İl Başkanımız Sertan Duran içimizden biri olan, Ocak terbiyesi almış, ülkücülüğü şiar edinmiş değerli bir arkadaşımız. Sertan Duran Başkanımızı ve değerli il yöneticisi arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

“SEVİNCİ, KEDERİ ORTAK OLAN BÜYÜK BİR CAMİAYIZ”

“Mensubu olmakla her zaman iftihar ettiğim Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir ailedir” diyen Başkan Sözlü, “Sevinci ve kederi bir ve ortak olan bu büyük camianın ortak ülküsü Yüce Türk Milletine hizmet etmek, onu Dünya milletleri arasında hak ettiği yere taşımaktır. Bizler de Adana’da bu milletin yiğit evlatları olan Adanalılara, Adana’da yaşayan değerli vatandaşlarımıza hizmet etmenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda Hareketimizin Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin sürdürdüğü milli mücadeleye de her zemin ve her şartta destek vermenin onurunu duyuyoruz. Bu gurur, onur ve mutluluğu teşkilatlarımızla, değerli mensuplarımızla, bu davaya, liderimize, partimize ve bizlere güvenmiş tüm vatandaşlarımızla inşallah uzun yıllar yaşar ve yaşatırız.” diye konuştu.

ÇITAYI YÜKSELTEREK, HİZMET KALİTESİNİ ARTIRARAK…

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran da, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Duran “Sayın Hüseyin Sözlü Başkanımızın ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Bundan büyük mutluluk duydum ve çok teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın hizmet aşkı, mesai mefhumu tanımayan enerjisi, milli ve manevi değerlerimizi yücelten çalışmaları, hizmet etme noktasında risk alabilen, olmaz denilen ve yapılamayan birçok hizmeti başaran özellikleri her zaman takdir edilmektedir. Başında Sayın Hüseyin Sözlü Başkanımızın bulunduğu başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerimizle birlikte Adana’da vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, hizmet kalitesini yükseltmek arzusu ve hedefindeyiz. Diğer taraftan; varlığıyla bizlere, bağrından çıktığı Yüce Türk Milletine güç ve moral veren, devletimizin, milletimizin bekası için gece-gündüz mücadele eden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde davamızı her zaman diri tutmanın gayreti içindeyiz. Teşkilatlarımızla, belediyelerimizle, Ocaklarımızla, sivil toplum örgütlerimizle birlikte el ele vermek suretiyle hedef çıtasını daima yükselterek, gayretimizi artırarak yolumuza devam edeceğiz.”

 
289 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231