Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam786
Toplam Ziyaret1682773

Adana Koleji Türkiye ikincisi

Teniste peş peşe elde edilen başarılarıyla dikkat çeken Adana Koleji, Türkiye Küçükler Tenis Türkiye Şampiyonası’ndan ikincilik kupasıyla döndü.

Mersin Tenis Kompleksi’ndeki Okullararası Tenis Türkiye Şampiyonası’na 14 ilden 89 sporcu katıldı. Tenis Adana İl Birinciliği'nde Adana Şampiyonu, ardından Grup Müsabakalarında Bölge Şampiyonu olan Adana Koleji Tenis Takımı, bu kez Türkiye Şampiyonluğu için kortlara çıktı. Rasim Koçaslan ve Zafer Özyenen kaptanlığında Ada Gezercan, Arda Eker, Ata Türkeli ve Berke Tuna Kükrer’den oluşan Adana takımı, maçlarını nağmağlup3-0 alarak, finale yükseldi. Final maçlarında da kıyasıya mücadele eden Adana Koleji takımı, istediği sonuca ulaşamayınca Türkiye İkincisi oldu.

Türkiye Şampiyonası’nda Adana’ya ikincilikle dönen takım için Adana Koleji’nde de tören yapıldı. Madalyaları, başarı belgeleri verilen öğrencilerini kutlayan Adana Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Hande Melis Gülcan, genç tenisçilere hediyeler verdi. Türkiye şampiyonasında Adana’yı en güzel şekilde temsil eden öğrencilerin başarılarıyla gururlandıklarını kaydeden Gülcan, “Bu başarı sadece okulumuzun değil, kentimizin de başarısıdır. Çünkü, öğrencilerimiz Türkiye şampiyonasında Adana’mızı da temsil etmişlerdir. Okulumuza Adana ve Bölge şampiyonluk kupalarını getiren, ardından Adana’mıza Türkiye ikinciliği kupasını kazandıran öğrencilerimizi kutluyorum” dedi. 

302 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398