Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam901
Toplam Ziyaret1669287

Varda Köprüsü Üzerinde Voleybol Maçı

Yarım saat süren gösteri maçının ardından açıklama yapan Adana Ayyıldız Engelliler Spor Kulübü Başkanı Savaş Aygün, “Amaçlarının bu sporu tanıtmak, insanlara göstermek olduğunu söyledi.


Son yıllarda Adana’nın önemli turizm noktalarından birisi olan Karaisalı ilçesindebulunan Varda Köprüsü üzerinde voleybol gösterisi yapıldı.

Adana Ayyıldız Engelliler Spor Kulübü tarafından organize edilen voleybol gösterisinde sporcular 100 metre yükseklikteki köprü üzerinde voleybol gösterisi yaptılar.

Varda Köprüsü üzerinde kurulan sahada oturarak voleybol gösterisi yapan Ayyıldız Engelliler Spor Kulübü ve Umudun Işığı Engelliler Spor Kulübü sporcuları bir ilke de imza attı.Yarım saat süren gösteri maçının ardından açıklama yapan Adana Ayyıldız Engelliler Spor Kulübü Başkanı Savaş Aygün, “Amaçlarının bu sporu tanıtmak, insanlara göstermek olduğunu söyledi.

Paravolley'in Türkiye'de de oynandığını dünyaya göstermek istediklerini anlatan Savaş, "Bu oyunun böyle mekanlarda oynanabildiğini ve bu sayede hak ettiği yere gelmesini göstermek istedik. Paravolley'i her yerde oynamaya hazırız. Bu etkinlikle farkındalık yaratmak istedik. Engelli kardeşlerimizin de yaşam içerisinde bir şeyler üretebileceklerini ve hayatın içinde var olduklarını göstermek istiyoruz. Engelliler haftası dolayısıyla böyle ilginç bir etkinlik düzenlemek istedik. Etkinliğimizde bizlere ev sahipliği yapan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

506 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339