Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam880
Toplam Ziyaret1686313

Karaisalı’da "Okuma Etkinliği

Okuma etkinliğinde yapılan konuşmalarda, kütüphanelerin dört tarafı duvarlarla çevrili sessiz bir yer olmadığı, aksine içerisinde barındırdığı binlerce kitap sayesinde insanlara yenidünyaların kapılarını açtığı ifade edildi. Bu tür etkinliklerle kütü

     

 27 Mart-02 Nisan “Kütüphane Haftası” etkinliği kapsamında, Karaisalı İlçe Halk Kütüphanesinin organizesiyle Karaisalı Belediye Düğün Salonu’nda “Kitap Okuma Etkinliği” düzenlendi. 

Okuma etkinliğinde yapılan konuşmalarda, kütüphanelerin dört tarafı duvarlarla çevrili sessiz bir yer olmadığı, aksine içerisinde barındırdığı binlerce kitap sayesinde insanlara yenidünyaların kapılarını açtığı ifade edildi. Bu tür etkinliklerle kütüphanelerin ve kitapların sevdirilmesi, kütüphaneyi kullanma ve kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasının hedeflendiği belirtildi.

Kütüphane Haftası nedeniyle gerçekleştirilen okuma etkinliğine, Kaymakam Tolga Polat, İlçe Millî Eğitim Müdür Vekili Muhammet Karacaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ali Sanayır, İlçe Emniyet Amir Vekili Güngör Akpnar, İlçe Müftüsü İdris Karakaya, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

372 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382