Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam485
Toplam Ziyaret1668127

BAŞKAN ASLAN'DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 2016 yılında ki Karaisalılı şehitler Ali Öztaş, Adem Algın, Sevda Güngör ve Kadir Genç'in ailelerini ziyaret etti.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, belediye başkanının eşi Nursen Aslan ve belediye halkla ilişkiler birimi personelleri ile Ankara'da şehit olan Ali Öztaş, Mardin'de şehit olan Adem Algın, Ankara'da şehit olan Sevda Güngör ve Diyarbakır'da şehit olan Kadir Genç'in ailelerini ziyaret etti.

Karaisalılı şehitlerin ailelerini ziyaret ederek, moral veren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, " Sadece özel günlerde değil, yılın her günü, günün her saati şehit yakınlarımızın emrindeyiz. Vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimiz ve aileleri bizim baş tacımızdır. Biz huzurlu ve güvenli şekilde yaşıyorsak, şehitlerimizin sayesinde yaşıyoruz. Ailelerimizin her türlü ihtiyaç ve sorunlarında kapılarımız sonuna kadar açıktır. Ben bir kez daha şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Siz değerli ailelerine de tekrar sabır diliyorum" dedi.

Kuran'ı Kerim okunarak, duaların edildiği ziyarette Başkan Aslan, şehitlerin ailelerine Kuran'ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

 

607 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339