Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam405
Toplam Ziyaret1679524

Karaisalı’da Üçüncü “Muhtarlar Toplantısı” yapıldı

Kaymakam Tolga polat tarafından önceki toplantılarda alınan kararların değerlendirilmesi yapıldı. Adana Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu tarafından toplantıyla ilgili yapılan değerlendirmede, toplantının çok verimli olduğu ifade edildi

 

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 05.11.2016 tarihli ve 8154 sayılı “Vatandaşla Buluşma” konulu yazısı gereği, Adana Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu’nun katılımıyla, Karaisalı Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda İlçe Kaymakamı Tolga Polat başkanlığında “Muhtarlar Toplantısı” yapıldı.

İlçe İdare Şube Başkanları, Muhtarlar ve STK’ların katılımıyla yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşının okunmasına müteakip, Kaymakam Tolga polat tarafından önceki toplantılarda alınan kararların değerlendirilmesi yapıldı. Adana Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu tarafından toplantıyla ilgili yapılan değerlendirmede, toplantının çok verimli olduğu ifade edildi.

Muhtarların talep ve dileklerinin dinlenmesinin ardından toplantıya iştirak edenlere Kaymakam Tolga Polat ve Vali Yardımcısı  Cengiz Horozoğlu’nun teşekkür etmesiyle toplantı sona erdi. 

 

784 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404