Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam835
Toplam Ziyaret1686268

Minik Öğrencilere Ayakkabı ve Kitap Yardımı

Saadettin Aslan, ”Öğrencilerimizin Mutluluğu, Bizim Mutluluğumuzdur” dedi

Adana Büyükşehir Belediyesinin ‘100 Köy Okuluna 100 Kütüphane’ projesi kapsamında, Karaisalı ilçesinde bulunan Hacılı Şehit Ali Gümüştop İlkokulu öğrencilerine kitap seti, satranç takımı, kırtasiye malzemeleri ve spor ayakkabı hediye edildi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Karaisalı’da bulunan Hacılı Şehit Ali Gümüştop İlkokuluna giderek, öğrencilere hikaye kitapları, İngilizce öğretici set, satranç takımı, kırtasiye malzemeleri ve spor ayakkabı dağıtıldı.

Aslan, ”Öğrencilerimizin Mutluluğu, Bizim Mutluluğumuzdur”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Büyükşehir belediyemiz tarafından başlatılan ‘100 Köy Okuluna 100 Kütüphane’ projesi kapsamında ilçemiz Hacılı mahallesinde bulunan Hacılı Şehit Ali Gümüştop İlkokulu’nda eğitim gören minik öğrencilerimize hediyelerini veriyoruz. Daha önce, ilçe belediye başkanlığımız tarafından başlattığımız atkı bere projesi kapsamında, ilçemizde taşımalı eğitimin olmadığı mahalle okullarımıza atkı ve bere hediye ettik. Bugün ise Büyükşehir Belediyemiz ile beraber minik öğrencilerimize, hikaye kitapları, İngilizce öğretici set, satranç takımı, kırtasiye malzemeleri ve spor ayakkabı dağıtımı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluğu görmek, bizleri de mutlu ediyor” dedi. 

Minik Kalplerden Sözlü ve Aslan’a Teşekkür

Kitap setlerini, satranç takımlarını, kırtasiye malzemelerini ve ayakkabılarını alan öğrenciler büyük mutluluk yaşarken, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a teşekkür ettiler.

274 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382