Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam1010
Toplam Ziyaret1669396

Karaisalı'ya hayran kaldılar

Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, yabancı uyruklu bilim adamlarına ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek tanıttı


Ulaştırma konusunda araştırmalar yaptıkları bildirilen Avusturya, Fransa, İngiltere ve Almanya uyruklu bilim adamları Karaisalı'yı ziyaret etti. Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve başkan yardımcıları ‘Bilim Adamlarına' ilçenin tarihi ve turistik noktalarından Varda Köprüsü ve Yer Köprü Mesire Alanını gezdirerek, turizm potansiyeli hakkında bilgi verdiler.

Belediye Başkanı Sadettin Aslan, ilçe ekonomisinin turizm yoluyla büyütülmesinin şart olduğunu belirterek, ‘Karaisalı Yerköprü, Varda Köprüsü ve Kapıkaya Kanyonu sayesinde turizm merkezi haline gelecek' dedi. İlçeye gelerek tarihi ve doğal güzellikleri ziyaret eden bilim adamlarına teşekkür eden Aslan, ‘Yerli ve yabancı bütün doğaseverleri ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmeye davet ediyorum' diye konuştu. İlçenin tarihi ve turistik yerlerini gezen yabancı uyruklu bilim adamları, özellikle Varda Köprüsü ile Kapıkaya Kanyonu'na hayran kaldılar.
Başkan Aslan, Karaisalı'nın tanıtımı amacıyla her türlü etkinlikte yer aldıklarını ve son dönemlerde gerçekleştirilen çalışmalar ile Karaisalı'nın sesini ülke dışına kadar ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

405 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173