Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam736
Toplam Ziyaret1668378

TÜRK MİLLİYETÇİLERİ HAYIR DEDİ

Yazarımız Oğuz Adem Selçuk, Ankara’da düzenlenen “Türk Milliyetçileri HAYIR diyor” toplantısına katılarak sizlere yorumladı. “Oradaydım” diyen Selçuk, “18 Şubatta Ankara’da gerçekleşen “Türk Milliyetçileri HAYIR diyor” buluşmasında binlerce insan, re



Yazarımız Oğuz Adem Selçuk, Ankara’da düzenlenen “Türk Milliyetçileri HAYIR diyor” toplantısına katılarak sizlere yorumladı. “Oradaydım” diyen Selçuk, “18 Şubatta Ankara’da gerçekleşen “Türk Milliyetçileri HAYIR diyor” buluşmasında binlerce insan, rejim değişikliği getirecek olan Anayasa oylamasında  “Hayır!” diyeceklerini hep ağızdan haykırdılar.

Ben de oradaydım.

Yenimahalle Belediyesi Kültür Merkezindeki toplantıya yurdun her tarafından katılan Türk Milliyetçileri hep bir ağızdan haykırdılar: Tek Adam rejimine hayır dediler. 3000 kişilik salon hıncahınç doluydu.. Büyük bir kalabalık ayaktaydı ve merdivenlere de oturuldu. Yine de salona giremeyen koridorlarda ve bahçede bekleyen binlerce kişi, toplantıyı kurulan dev ekranlardan izleyebildi.

Sahnenin arkasına Türk bayrakları ile birlikte iki başbuğun Atatürk ve Alparslan Türkeş’in resimleri yan yana asılmıştı. Ve hemen altta ise, “TÜRK MİLLİYETÇİLERİ HAYIR DİYOR” dövizi bulunuyordu. Ayrıca salonun duvarlarında da “Hayır” vurgusu bulunan çok sayıda döviz vardı.

Beklenen saat geldiğinde salona Genel Başkan Adayları Ümit ÖZDAĞ, Koray AYDIN, Meral AKŞENER ve Sinan OĞAN birlikte büyük alkış tufanı altında girdiler. Basın mensuplarının görüntü ve resim alma konusunda izdihamdan dolayı görevlerini yapmakta güçlük çektiklerini gözlemledim…

Yine büyük ve güçlü alkışlarla toplantıya katılanların isimleri okundu. Türk bayraklarının dalga dalga sallandığı salonda sık sık “Çırpınırdın Karadeniz” ve “Türkiyem” türküleri okundu hep bir ağızdan” dedi.

Selçuk’un toplantı ile değerlendirmesini sağ sütunda kendi köşesinden okuyabilirsiniz.

375 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339