Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam965
Toplam Ziyaret1669351

Aladağ Yangınında tahliye edilen yöneticilere tutuklama

tahliye edilen Ramazan Keleş, Ramazan Dede, Mustafa Öztaş ve Mahir Kılınç'ı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi cezaevine gönderildi.

Aladağ'da 12 kişinin hayatını kaybettiği yurt yangınıyla ilgili yargılandıkları mahkemece tahliye edilen dernek yöneticisi 4 kişi yeniden tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Aladağ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 12 kişinin öldüğü, 24 kişinin yaralandığı 29 Kasım 2016'daki yurt yangınıyla ilgili olarak, kızı da ölen yurt müdürü Cumali Genç, müdür yardımcısı İsmail Uğur ile Aladağ Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği'nin yöneticileri Ramazan Keleş, Ramazan Dede, Mustafa Öztaş, Mahir Kılınç 4 Aralık'ta tutuklanmıştı.
Tutuklanan şüphelilerle ilgili olarak avukatları Aladağ Sulh Ceza Mahkemesi'ne tahliye talebinde bulundu. Mahkeme, 22 Ocak'ta Aladağ Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği'nin yöneticileri Ramazan Keleş, Ramazan Dede, Mustafa Öztaş, Mahir Kılınç'ı tutuksuz yargılanmak üzere tahliye etti. Cumali Genç ile yardımcısı İsmail Uğur'un ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Dernek yöneticilerinin tahliye edilmesi üzerine soruşturmayı yürütün savcı, karara itiraz etti.
Aladağ Emniyet Amirliği ekipleri, tahliye edilen Ramazan Keleş, Ramazan Dede, Mustafa Öztaş ve Mahir Kılınç'ı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi cezaevine gönderildi.

275 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173