Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam245
Toplam Ziyaret1679364

Vali Demirtaş, Karaisalıı'ya geldi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat'ı ziyaretinin ardından, Karaisalı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe esnafını iş yerlerinde ziyaret eden Vali Demirtaş, hal ve hatırlarını sorarak, sorunlarını dinledi.



Adana Valisi Mahmut Demirtaş vatandaşlarla buluşmak üzere gittiği Karaisalı’da Kaymakam Tolga Polat’ı ziyaret etti.
Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, ziyaret sırasında Vali Demirtaş’a ilçede gerçekleştirilen kamu hizmetlerine yönelik ayrıntılı bilgiler verdi.
Karaisalı’nın doğal güzellikleri ile önemli bir turizm potansiyelini bünyesinde barındırdığına ve her geçen gün geliştiğine dikkat çeken Vali Demirtaş ise yaptığı açıklamada, ilçenin yakın bir gelecekte çok daha iyi bir konuma ulaşacağına inandığını ve tüm çabalarının bu yönde olduğunu söyledi.
Vali Mahmut Demirtaş, Karaisalı Kaymakamlığı görevini yeni atanan Tolga Polat’a ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu ve ilçede görev yapan tüm kamu görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi
VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
Daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mahmut Demirtaş, kendisine iletilen talepleri not aldı. Vali Demirtaş, dile getirilen sorunların takipçisi olacağını ve gereken tüm çalışmaların titizlikle gerçekleştirileceğini ifade etti.
Vali Mahmut Demirtaş, tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak vatandaşlarla daima iç içe olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
416 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613