Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam946
Toplam Ziyaret1669332

Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanlığından Anlamlı Davranış

Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından, kar altında yem bulmakta zorluk çeken hayvanlar için doğal ortama ekmek ve buğday bırakıldı.

Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ Yaylası’nda etkili olan kar yağışı dolayısı ile Ülkü Ocağı gençleri hayvanların karda aç kalacağını düşünerek doğal ortama yem bıraktı. Doğada yaban hayatındaki başıboş hayvanlar ve kuşlar için hayırsever gençler, buğday ve çeşitli yemler ile ekmek bıraktı.

Kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği Kızıldağ Yaylası’nda yem bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için yem bıraktıklarını belirten Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, “''Kainatın Efendisi Hz. Muhammed (SAV); 'Sen yerde olanlara merhamet etki gökte olanlarda sana merhamet etsin.' diye buyururken, Hz. Ömer (R.A) ise 'Dağlara buğdaylar serpin. Müslüman ülkede kuşlar aç demesinler' diyor. Bu kapsamda bizler kar yağışının etkili olduğu Kızıldağ Yaylası’nın bazı bölgelerini dolaşarak bu etkinliğimizi başlattık. Etkinliğimiz kış ayı boyunca devam edecektir. Sizlerde camlarınızın ve kapılarınızın önüne koyacağınız bir avuç yemle, sokaklara bırakabileceğiniz pratik birer kapla yüzlerce hayvanın hayatını kurtarabilirsiniz. Unutmayın Allah’ın yarattığına merhamet etmeyene, Allah'ta merhamet etmez'' dedi.

352 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173