Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam732
Toplam Ziyaret1668374

Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çek Cumhuriyeti’ni gezdi

Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erasmus+ Projesi Kapsamında ilk hareketliliğini Çek Cumhuriyeti Prag Kentine giderek gerçekleştirdi

 

 
Okul Müdürü Ali İhsan Özdemir, 2016 yılı Erasmus+ Projesi Kapsamında okulunun hazırladığı “Sağlıkta Hemşirelik Alanında Ve Acil Tıp Teknisyenliği Alanında Yeni Uygulamaların AB’de İncelenmesi” isimli projesinin AB Bakanlığı Ulusal Ajan tarafından kabul edildiğini söyledi.

  Özdemir, “Projemiz bir yıllık proje olup iki hareketlilikten oluşmaktadır. Çek Cumhuriyeti Prag Kentine birinci hareketlilik çerçevesinde okulumuz Acil Tıp Teknisyenliği öğrencilerinden 10 öğrenci ve refakatçi bir öğretmen ile gidildi. Prag Kentinin tek sağlık meslek lisesi olan Stredni Zdravotnicka Skola isimli okulun koordinatörlüğünde 16 günlük Sağlıkta Hemşirelik Alanında Ve Acil Tıp Teknisyenliği Alanında Yeni Uygulamaların AB’de İncelenmesi faaliyetlerinde bulunuldu. Faaliyet çerçevesinde okul uygulamaları, hastane staj uygulamaları, yaşlı bakım merkezi ve teknik müze ziyaretleri gerçekleştirildi” dedi.

  Proje hazırlanması ve başvuru sürecinde kendilerini teşvik eden ve cesaretlendiren başta İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’a teekkür eden Özdemir,”Ayrıca vermiş oldukları teknik desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Çalışkan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammet Karacaoğlu’na ve Karaisalı Kaymakamlığı Proje ekibine okulumuz adına şükranlarımızı sunarız” dedi.

579 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339