Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam571
Toplam Ziyaret1668213

Kaymakam Tunç'a Veda Töreni

Balıkesir’in Marmara Adası kaymakamlığına atanan, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç onuruna, ilçe belediye başkanlığı tarafından veda töreni düzenlendi.

Karaisalı Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen vedalaşma programının ardından, Karaisalı BOTAŞ Şefliği toplantı salonunda yemekli program düzenlendi.

Veda programında konuşan Kaymakam Mehmet Tunç, “30 Haziran 2014 atamalarında Karaisalı’da kaymakamlık görevine başladım. Benim amacım, ilçemizde taş üstüne taş koymaktı. Rabbim bize burada iki buçuk seneye yakın hizmet etme şansı verdi. Bu süre içerisinde yapmış olduğumuz hizmetler ve kamu kurum kuruluşlarında düzeni sağlama konusunda bizlere destek olan tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz’da vatanımıza yapılan alçakça saldırıda, tüm Türkiye olduğu gibi Karaisalı’da kenetlendi. Ülkemize sahip çıkan bütün herkese teşekkür ediyorum. Sizler bize güç kuvvet vermeseydiniz, biz birlik ve beraberliği sağlayamazdık. Vedalar hüzünlüdür ancak ben veda etmiyorum. Çünkü kendimi Karaisalılı gibi hissediyorum.  Benim sizlerden istediğim, birlik ve beraberliği her daim sürdürmeniz. Bu programı tertip eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Güzel günler geçirdiğim Karaisalı ilçemizi ve siz değerli hemşerilerimizi bundan sonraki yaşamımda hep iyi hatırlayacağımdan ve unutmayacağımdan emin olabilirsiniz” dedi. 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise, “İlçemizde iki buçuk yıla yakın bir süredir hizmet eden değerli kaymakamımız Mehmet Tunç beyi, gönlümüz istemese de uğurlamak zorundayız. Devlette devamlılık esastır. Önemli olan çalışılan yerde hoş bir seda bırakmaktır. Sayın kaymakamımız, ilçemize elinden geldiği kadar hizmet etmeye gayret göstermiştir. Kaymakamımıza, ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Veda törenine, Kaymakam Mehmet Tunç, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, kurum amirleri, müdürler, mahalle muhtarları ve ilçeden vatandaşlar katıldı.

 

324 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339