Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam664
Toplam Ziyaret1669050

Adana'ya şehit ateşi düştü

Adana'nın Aladağ ilçesi Gıcak Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan 6 yıllık polis memuru Adem Oğuz (31), ilk görev yeri olan İstanbul'da düzenlenen bombalı saldırıda şehit oldu.

İstanbul Beşiktaş'ta dün gece Çevik Kuvvet ekiplerine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan 29 kişiden birinin Adanalı Adem Oğuz olduğu ortaya çıktı.

Adana'nın Aladağ ilçesi Gıcak Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan 6 yıllık polis memuru Adem Oğuz (31), ilk görev yeri olan İstanbul'da düzenlenen bombalı saldırıda şehit oldu. Şehidin Belediye Evleri Mahallesi'ndeki babaevinde acı haberi alan annesi Yeter Oğuz, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Baba Ali Oğuz'un ise teşhis ve cenaze işlemleri için İstanbul'a gittiği öğrenildi. 

Şehit polis memuru Adem Oğuz'un Belkıs Oğuz ile 1,5 yıl önce evlendiği ve Fatih Selim adlı 6 aylık bir oğlu olduğu öğrenildi. 5 kardeş içinde tek erkek evlat olduğu öğrenilen şehit polisin Türk bayrağı asılan tek taklı babaevine yakınları ve komşuları taziye için akın etti. Evin önünde bir ambulans hazır bekletilirken, şehidin naaşının memleketi Aladağ ilçesi Gıcak Mahallesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

1290 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339