Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam727
Toplam Ziyaret1680934

İŞ MAKİNELERİ KIZILDAĞ-KALTAK YAYLASINA GİTTİ

Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili Cumali Işıl bunu Facebook’taki sayfasından duyurdu. Buna yanıtlar fazla gecikmedi.

Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili Cumali Işıl iş makinelerini Kaltak, Kızıldağ arasına gönderince tepkiler gecikmedi.Bir vatandaş, “yayla mevsimi bitti. Bekirli youna bakın” dedi.
İşte Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili Cumali Işıl’ın yazdığı:
“An itibaren Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ın talimatı ile iş makinemizi Kızıldağ Yaylası ile Kaltak Yaylası arası çevre yolu yapımına naklediyoruz yaylacı hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.
Bunun üzerine Efe Haluk isimli bir vatandaş, “Yayla Sezonu Bitti Cumali Abim , Bekirli Yol Ayrımı ile Ağza Cumali’nin tahtının arası yaklaşık 2 kilometre. O bölümün asfaltı 2 ay önce sıyrıldı , 2 aydır arabaların ne alt takımı kaldı nede ön düzeni. Muhtar Kerim Bey Sırf yol durumundan dolayı köyün içinde kahveye çıkamaz oldu , yol durumundan dolayı köylülere cevap veremez oldu , bu konu Bekirli Köyü Grubunda da bayağı eleştiri nedeni oldu , siz de Bekirli Köyü Grubunda eklisiniz , eleştirileri açıp okuyabilirsiniz , Diyeceğim o yaylalara giden yol Bekirli Köyünden geçiyor , Yayla yolundan önce Bekirli Köyü’nün yolunu yaparsanız başta Bekirli Köyü halkını ,araç sürücülerini ve yol kullanıcılarını memnun edersiniz , Selamlar ve Saygılar” diye hem eleştirdi, hem de dilek ve önerisini yazdı.
Karaisalı Belediye Başkan vekili Cumali Işıl’da bu eleştiriye, “Kardeşim bu kepçe orada. Yeni bir çevre yolu açılacak, Bekirli yolumuz kısa süre içerisinde asfaltlanacak” diye yanıt verdi.
Serkan Söyler adlı bir vatandaş ise, “Evet Cumali ağabey Haluk Bolat abiye katılıyorum dün akşam oradan geldim yol çok fena. Yani bu köyümüzün yoluna bir çare bulunsa çok iyi olur. Artı bütün yukarı köylerin araçları bizim köyden geçiyor, teşekkür ederim” dedi.
Yüksel Seyyar da, bu eleştiriye şu şekilde yanıt verdi:
“Evet beyler buna ne dersiniz acaba? Kim muhalif olacak? Şimdi aslanlar gibi hizmet geliyor. Şimdiye kadar gelen asaletli insanlardan birisi gardaşım Ersin Kocak ve Cumali Işıl bu insanların hakkı ödenemez ve de unutulamaz. Varsa inkar eden çıksın, başka kim gelmiş ise, başkan vekili mi ne bileyim yani devlette görevli olsun, her nerde olursa olsun ben şuraya milletime şu hizmeti verdim desin çıksın, varsa ondan sonra ben şöyle yaparım şöyle ederim demeyle olmaz. Gösterin bir tane eseri o zaman konuşun. Bu millete buradan sesleniyorum: Cumali Işıl Ersin Kocak sizlere çok çok teşekkür eder, Allah razı olsun, Allah yolunu acık etsin gardaşım Cumali ışıl.”
Mahmut Genç de, “Karaisalı, 14 yıldır iktidarda tuttuğu hükümetten hiçbir hizmet görmemiştir. Karaisalı Belediyesi ufak bütçesiyle başkan ve Cumali Işıl sayesinde Karaisalı halkına ellerinden gelen hizmeti yapmaktadırlar. Yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz, bu tür hizmetleri iktidardan ve Karaisalı ilçe başkanı ve yardımcılarından da bekliyoruz” diye yanıtladı.

Mustafa Yılmaz da şunları yazdı:
"Kızıldağ nekadar önemliymiş
Sayın abim bekirli ile kırıklı arası berbat niye yapılmıyor.Barakdağına araba çıkamıyor neden yapılmıyorda bütün imkanlarımızı Kızıldağ'a kullanıyoruz
Lütfen oralarda yapılsın saygılar."

 

873 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704