Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam344
Toplam Ziyaret1679463

CHP, ezilen, sömürülen, baskıya uğrayan herkese umut ışığı yaktı

CHP’nin Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlediği “Türkiye’yi böldürtmeyeceğiz, Cumhuriyeti Koruyacağız” mitingine katılan yüz bini aşkın yurttaşa teşekkür eden İl Başkanı Ayhan Barut, mitingin Adanalıların Ata’sının izinden yürüdüğünün kanıtı olduğunu söyl

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, çağdaş ve aydınlık yarınlar için yüreğini ortayı koyup Uğur Mumcu Meydanı’nı dolduran, Cumhuriyeti ve Cumhuriyet kazanımlarını koruma kararlığını haykırıp “Türkiye Hepimizin” diyen tüm yurttaşlara, mitingin düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Barut, “Cumhuriyeti kuran bir neslin çocukları ve torunları olarak atalarımızın emaneti olan Cumhuriyeti sonsuza dek koruyacağımızdan hiç şüphem yok. Miting alanını dolduran herkese şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

COŞKULU KALABALIK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla cumartesi günü Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen “Türkiye’yi Böldürtmeyeceğiz, Cumhuriyeti Koruyacağız” mitingi yüz bini aşkın yurttaşın coşkusuyla başarılı bir şekilde tamamlandı. 

“CHP’Lİ OLMAKTAN BİR KEZ DAHA ONUR VE GURUR DUYDUM”

Mitingdeki kalabalık ve coşku nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP ailesinin bir ferdi olmaktan bir kez daha onur ve gurur duyduğunu söyledi. 

“ATALARIMIZIN EMANETİ CUMHURİYETİ SONSUZA DEK KORUYACAĞIZ”

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ulusal kurtuluş mücadelesinin ardından ilk kez geldiği Adana’da “Bende bu vekayiin ilk hiss-i teşebbüsü, bu memlekette bu güzel Adana’da doğmuştur” diyerek Adanalıların ulusal kurtuluş mücadelesine ilham verdiği sözlerini anımsatan Barut, “Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz mitingimiz Adanalıların hiçbir zaman Ata’sının izinden ayrılmadığını gösterdi. Cumhuriyeti kuran bir neslin çocukları ve torunları olarak atalarımızın emaneti olan Cumhuriyeti sonsuza dek koruyacağımızdan hiç şüphem yok” diye konuştu.

TEŞEKKÜR

Miting alanını dolduran yüz bini aşkın Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı yurttaşa, mitingin düzenlenmesinde emeği geçen il ve ilçe örgütlerine, kadın ve gençlik kollarına, milletvekillerine, belediye başkanlarına, partililere,  miting kararının alındığı günden itibaren koordinasyonu ve genel planlamayı sağlayan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve MYK yöneticilerine, Parti Meclisi üyelerine, il başkanlarına teşekkür eden Barut, “Mitingimizi onurlandıran Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na da Adana İl Örgütüm adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. 

“CHP VARSA  HER ZAMAN UMUT VARDIR”

Mitingin AKP politikaları nedeniyle ezilen, sömürülen, baskıya uğrayan, ülkenin ve çocuklarının geleceğinden endişe eden, yoksulluk ve sefaletle mücadele eden toplumun tüm kesimleri için bir umut ışığı olduğunu dile getiren Barut, “CHP varsa her zaman umut vardır. ‘TÜRKİYE HEPİMİZİN’ ve CHP varsa herkes için var. CHP, bu ülkenin çağdaş, aydınlık yarınları için Adana’dan bir kıvılcım çaktığımıza inancımla, yüreğini ortaya koyan tüm Cumhuriyetçilere, Atatürkçülere, demokrasiden yana, özgürlükleri için mücadele eden tüm yurttaşlarıma sevgiyle ve selamla bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı. 

273 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613