Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam845
Toplam Ziyaret1669231

AK Parti Adana İl Başkanı Yeni'den Kızılay'a ziyaret

İl Başkanı Fikret Yeni, "Kızılay'ın çalışmalarını takdirle izliyoruz" dedi.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Türk Kızılayı'nın olağan ve olağanüstü hallerde ihtiyaç sahipleri için yaptığı hizmetleri takdirle izlediklerini söyledi.

Türk Kızılayı Adana Şubesi'ni ziyaret eden Yeni, Kızılay'ın yerel, ulusal ve uluslararası alandaki çalışmaları ile ilgili Şube Başkanı Ramazan Saygılı'dan bilgi aldı. Yeni ve Saygılı, stratejik bir bölgede yer alan Adana'da göç nedeniyle yaşanan toplumsal sıkıntıları istişare etti. Görüşmede, köylerden kente göç edenlerin yanı sıra savaştan kaçıp Adana'ya sığınmak zorunda kalan insanların zorlu yaşam şartları ile Türk Kızılayı'nın bu konudaki çalışmaları ele alındı.

"KIZILAY HER ZAMAN MİLLETİN YANINDA"

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Aladağ'da çıkan yangının herkesin yüreğini yaktığını belirterek, "Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize sabır diliyorum" dedi.

Kızılay'ın, milleti ilgilendiren her konuda olduğu gibi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde de başından sonuna kadar duruşu ile milletinin yanında yer aldığını ifade eden Yeni, şunları söyledi:

"Kızılay'ın Adana 'da ve her yerde olağan veya olağanüstü hallerde ihtiyaç sahipleri için yaptığı çalışmaları, kan ve kök hücre konusundaki çabalarını takdirle izliyoruz. Şehrimiz için gerek ihtiyaçların giderilmesinde karşılıksız hizmet vererek gerekse birlik beraberlikte paylaşımın sembolü olan Kızılay'ı ziyaret etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve herkesi yardımlaşmanın sembolü Türk Kızılayı'na desteğe davet ediyorum. Kızılay'ın başarılarının artarak devam etmesini Rabbimden niyaz ediyorum."

"GÜCÜMÜZÜ MİLLETİMİZDEN ALIYORUZ"

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, Türk Kızılayı'nın hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmayı kesintisiz sürdürdüğünü belirterek, "Biz kuruluşumuzda olduğu gibi bugün de milletimizden güç alıyoruz. Sloganımız 'Güçlü Türkiye, Güçlü Kızılay'. İnsan ayrımı yapmadan kimin ihtiyacı varsa yardımına koşmayı hedef edindik. Ne kadar çok destek alırsak, gönüllü ve bağışçı ailemiz ne kadar büyürse o kadar çok insana yardım edebiliriz."

Gıda, giyim, barınma yardımları ile şartlı yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ettiklerini kaydeden Saygılı, afet, kan ve kök hücre bağışı, ilk yardım eğitimleri ile çok sayıda insana ulaştıklarını, eğitim konusunu da gelecek nesillerin bilinçli olması açısından önemsediklerini ifade etti. Saygılı, "İyilik zirvesine doğru merhamet yürüyüşümüzde yardım kampanyaları, kan bağışı kampanyaları ve diğer çalışmalarımızda her zaman bizlere destek olan AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni'ye, il başkan yardımcıları Mehmet Ali Özmansur ve Ali Sorar da eşlik etti.

334 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339