Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam610
Toplam Ziyaret1668996

Ekici, “Şeffaf olacağız”

AK Parti Karaisalı İlçe Başkanlığına Yeni atanan Mustafa Ekici, 21 kişilik yönetim kurulu asil üyelerini belirleyerek çalışmalara başladı.




VAHİT ŞAHİN
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici, “Yeni Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla şeffaf olacağız, tüm insanlarımızı kucaklayacağız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ekici ile Karaisalı Haber Sitesi olarak çiçek bahçesini andıran makamında görüştük. Ekici kendisinin bu göreve atanmasını bir bayrak oluşu olarak nitelendirerek,”Ben hiç gerginlikten yana olmadım. Bugüne kadar kim kazanırsa kazansın tebrik etmişimdir” dedi.

Seçimlerin tamamlanması ile siyasi yarışın geride kalacağının altını çizen Ekici, “Karaisalı için, hizmet için, değil elimizi taşı altına koymayı gövdemizi bile koyarız” diyerek şunları söyledi:

“Hedefimiz ilçemize, insanımıza hizmettir, milletimizin emrinde olmaktır. Bakanımız Sayın Ömer Çelik ile yaptığımız görüşmede Karaisalı-Pozantı yolu ile ilgileneceğini söylemiştir. Kuzey Otoban çıkışı için karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşmeler yaptık. Konuyu Genel Müdürlüğe bir yazı ile bildirmişlerdir. Bunun dışında ilçemiz için üretilen birçok projenin de takipçisiyiz. Yaşlılara huzurevi yapılması için gerekli çalışmaları başlattık. Bu hizmetin yerine getirilmesinde istihdam konusunda öncelikle ihtiyaç sahiplerinin yerleştirilmesini sağlayacağız. Dağılımı adil ve eşit yapacağız. Şeffaf olacağız. Bütün inanlarımızı kucaklayacağız” dedi.

“Yeni atanmam dolayısıyla siyasi parti temsilcileri bizleri ziyaret etmiştir” diyen Ekici, “Biz de onlara iade-i ziyaretler gerçekleştirdik. Gerginliklere son verdik, vermeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İLÇE AK PARTİ KARAİSALI İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

Mustafa Ekici (Başkan),Cavit Namdar (Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı), Ahmet Vefik Çopuroğlu (Teşkilat Başkanı), Ali Solak (Seçim İşleri Başkanı), Abdulkadir Günaltın (Tanıtım ve Medya Başkanı), Muhsin Küçükköken (Dışişleri Başkanı), İsmet karacaoğlu (Ekonomi İşleri Başkanı), Nadir Çetin (Yerel Yönetim Başkanı), Tuğba Naz Çopuroğlu (Halkla İlişkiler Başkanı), Ahmet Damaksız (Mali İşler Daire Başkanı), Sedat Gök (AR-E Başkanı), Melike Gülen (İnsan Hakları Başkanı), Abdullah Karasolak (Çevre Şehir ve Kültür Başkanı), Ahmet sapmaz (İlçe Sekreteri), Saniye Usta (Kadın Kolları Başkanı), Turgay Bulut (Gençlik Kolları Başkanı), Hakkı Mümtaz Sıçramaz (Yönetim Kurulu Üyesi), Abdullah Çam (Yönetim Kurulu Üyesi), Ali Akkoç (Yönetim Kurulu Üyesi), Zübeyde Sapmaz (Yönetim Kurulu Üyesi), Hayati Karataş (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Harun Aldatmaz (Yönetim Kurulu Üyesi).

521 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339