Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam525
Toplam Ziyaret1685958

Türk Lion’ları Anıtkabir’e Akın Etti

Türkiye’nin dört tarafından gelen Lions kulüp üyeleri Atatürk Haftası kapsamında Ata’mıza minnet duygularını ifade etmeye kabrini ziyarete Anıtkabir’de buluştular.

Türkiye’deki bütün Yönetim Çevresi ve Lions Kulüpleri Ata’mızı ziyaret etti. Türkiye’nin dört tarafından gelen Lions kulüp üyeleri Atatürk Haftası kapsamında Ata’mıza minnet duygularını ifade etmeye kabrini ziyarete Anıtkabir’de buluştular.

Konsey Başkanı Ln. Nilüfer Ogan,118-T Genel Yönetmeni Ln. Mukaddes Yamaç, 118-U Genel Yönetmeni Ln.Ömer Ruhi Eryurt,118-R Genel Yönetmeni Ln.Cahit Kişioğlu,118-K Genel Yönetmeni Ln.Ender Tukay,118-E Genel Yönetmeni Ln.Neslihan Keçeci,118-Y Genel Yönetmeni Ln.Mustafa Ethem Alkan ‘ın hazır bulunduğu ziyarette,Yönetim Çevresi Genel Yönetmenleri ziyaretçi defterine tek tek duygularını yazdılar.

Türk Lion ve Leo’ları daha sonra hep birlikte Pembe Köşkü ziyaret ederek. İsmet İnönü’nün kızı Özden İnönü Toker ile sohbet ederek. Atatürk ile olan anılarını, daha yirmi bir günlük evli iken Yemen'e cepheye, ülkesi için savaşmaya giden babası İsmet İnönü ile annesi Mevhibe hanımın özlem dolu mektuplarda yaşanılan büyük aşklarını dinlediler.

Memleketin dört bir yanından gelen Lion’lar Cumhuriyet’e, Atatürk’e ve Silah arkadaşlarına bir kez daha sahip çıkma gururunu yaşadılar.

 

387 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231