Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam219
Toplam Ziyaret1667861

ÇELİKCAN, "YÜREĞİR’DE BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK"

BAŞKAN ÇELİKCAN MAHALLE MAHALLE VATANDAŞLA BULUŞUYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir’de mahalle mahalle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Doğankent Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Çelikcan “Yüreğir'de büyük işler başardık. Yüreğir'i modern ve daha yaşanabilir bir ilçeye dönüştürmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Doğankent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Çelikcan talepleri aldı, vatandaşların sorunlarını dinledi. Yüreğir’in gelişimi ve kalkınması için büyük bir gayret ile çalıştıklarını dile getiren Başkan Çelikcan yıllardır kaderine terk edilen ve yatırım görmeyen ilçenin kendi görev süresi içerisinde büyük yol kat ettiğini belirtti. Belediyenin kısıtlı imkanları ile büyük işler başarıldığının altını çizen Başkan Çelikcan diğer mahallelerde olduğu gibi Doğankent Mahallesi’nin de bu hizmetlerden payına düşendi aldığını söyledi.

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarla sohbetinde Yüreğir genelinde yol sorununun büyük oranda çözüldüğünü ifade eden Başkan Çelikcan “Doğankent Mahallemizde bir taraftan yeni imar yolları açarken, bir taraftan da mevcut yollarımızı yeniden asfaltladık. Yol çalışmalarımız bir plan dahilinde aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde hayata geçirdiğimiz parklarımız, taziye evlerimiz, spor tesislerimizden Doğankent Mahallemize de kazandırdık. Taziye evimizle acılarımızı paylaşıyor, spor tesisimizle gençlerimize sahip çıkıyoruz. Mahallelerimiz arasında hiçbir hizmet ayrımı yapmadan çalışmalarımız devam ediyor. Hükümetimizin ve vatandaşlarımızın da ilgi ve desteğiyle Yüreğir’i modern ve daha yaşanabilir bir ilçeye dönüştürmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Sıcak bir sohbet havasında gerçekleştirilen ziyaretin ardından mahalle sakinleri Başkan Çelikcan’a hizmetlerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

289 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339