Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam54
Toplam Ziyaret1684151

Abdi İpekçi Caddesinde servis minibüsü eve çarptı: 3 ölü

Sabaha karşı Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi’nde meydana gelen kazada, Ali Sabah Çipil (26) yönetimindeki 01 DVB 97 plakalı servis minibüsü, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu eve çarptı.


Adana'da servis minibüsünün bir eve çarpması sonucu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Sabaha karşı Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi’nde meydana gelen kazada, Ali Sabah Çipil (26) yönetimindeki 01 DVB 97 plakalı servis minibüsü, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu eve çarptı.

Kazada, isimleri henüz belirlenemeyen 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Sürücü ile Şirin Akkaya (44), Elif Sıçramaz (44), Mustafa Arık (39), Ahmet Endez (42), Osman Endez, Caner Işık ve Yıldız Tan yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Can-Kur, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 4’ünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

EV SAHİBİ:"KEŞKE EVİM TÜM YIKILSAYDI DA ÖLEN OLMASAYDI"

Servis minibüsünün çarptığı evin sahibi Bekir Koçhan, gece gürültüye uyandıklarını, deprem olduğunu sandıklarını belirterek, "Keşke evim yıkılsaydı da kazada ölen olmasaydı" dedi.
Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde bir servis minibüsü Bekir Koçhan’ın (64) evine çarpmış, kazada 3 kişi ölmüş 8 kişi yaralanmıştı. Kaza sonrası evin duvarında ve eşyalarda ise hasar meydana gelmişti.
Ev sahibi Koçhan, gece yarısı gürültüyle uyandıklarını ve deprem olduğunu zannettiğini belirterek, "Deprem sanıp hemen çocukları alıp dışarı çıktım. Ancak dışarı çıktığımızda bir minibüsün evime çarptığını gördüm. Kazayı görünce hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdim. Sonra da kazazedelere yardım etmeye başladık. Benim evimde hasar oluştu. Oturma odasındaki eşyalarım kırıldı. Ancak keşke evim tamamen yıkılsaydı da kazada ölen olmasaydı. Bunların hiçbiri yaşanmasaydı" dedi.

332 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351