Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam664
Toplam Ziyaret1669050

Karaisalı'da Yetiştiricilere Yönelik Projeler Devam Ediyor

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da, kırsalda yaşayan vatandaşlara yönelik, ‘et sığırı yetiştiriciliğinin geliştirilmesi projesi’ uygulamaya geçiyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi tarafından uygulamaya geçirilen projede ki amaç, üreticilerin kalkınmasına destek olarak, bölgesel kalkınmayı sağlamak.

Proje hakkında bilgi veren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Et sığırı yetiştiriciliği projesi, ilçemizin kırsalında uygulamayı düşündüğümüz projelerden bir tanesidir. Bu proje sayesinde yetiştiricilerimizin ürettikleri hayvanların et veriminin, kalitesinin ve işletme karlılığının artırılması ile ilçemizin kalkınmasını sağlayacağız. İlçemizin bütün mahallelerinde bulunan üreticilerimiz başvuru yapabilirler. Başvuru yapan ve şartları uyan tüm vatandaşlarımıza bu hizmeti vereceğiz. Uygulamaya geçen projelerle üreticilerimizi destekleyen ve desteklemeye devam eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum. İlçenin geleceğini planlayarak toplumun refah seviyesini yükseltmek istiyoruz. Bu tür projelerle göçü önleyerek vatandaşlarımızın huzurlu, mutlu, karnı tok yaşamalarını sağlayacağız” dedi. 

Projeye başvurmak isteyen üreticiler, Karaisalı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne müracaat edeceklerdir.

 

319 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339