Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam148
Toplam Ziyaret1679818

ASLAN, “KARAİSALI’DA YOL SORUNU KALMAYACAK”

Aslan,"İlçenin dört bir yanında sürdürmüş olduğumuz hizmet atağı ile gözle görülür, hızına yetişilemeyecek çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz” dedi.


Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı’da, 2014 yerel seçimlerinden bu yana gözle görülür değişim olduğunu belirterek,”İlçenin dört bir yanında sürdürmüş olduğumuz hizmet atağı ile gözle görülür, hızına yetişilemeyecek çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

Karaisalı’da kalıcı eserler bırakmak istediğini kaydeden Aslan, “Göreve geldiğimizde Karaisalı’ya her şeyden önce kalıcı bir ilçe kimliği oluşturmak istiyorduk. Bunun içinde hedefimiz kalıcı eserlere, çalışmalara ve projelere imza atmak. Değişen ve gelişen Karaisalı’nın inşası için vatandaşlarımızın fikrine ihtiyaç duyuyoruz. Mahallelere giderek vatandaşlarımızın sıkıntılarının olup olmadığını soruyor ve çözümler üreterek neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. İlçemizde birlik ve beraberlik duygusunu her zaman ön planda tutuyoruz. Parti ayrımı gözetmeden vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz” dedi.

ASLAN, “KARAİSALI’DA YOL SORUNU KALMAYACAK”

Bir memlekette yol ve su olmazsa orasının yaşanılmaz hale geleceğini belirtenBaşkan Aslan, “Göreve gelir gelmez ilçe merkezinde ve mahallelerimizde ki yol ve su sorunlarına çözümler üretmeye başladık. Yan yana iki aracın zor geçtiği Kızıldağ Yaylası yolunu otoban genişliğinde yaptık. Ayrıca yaz aylarında vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Karaisalı Aladağ arası Kelceler mevkiine yeni açtığımızyolu, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kızıldağ Yaylası Pozantı arası 25 kilometrelik yolu da Adana Büyükşehir Belediyesi ve belediyemizin imkanlarıyla açıyoruz. Kızıldağ'dan Pozantı'ya ulaşmak için Adana üzerinden otoyolu kullanıp, 178 kilometre yol gitmek zorunda kalan hemşerilerimiz, bu çileden kurtuluyor. Artık Torosların eşsiz manzaralarına tanıklık ederek açacağımız 25 kilometrelik yeni yoldan 30 dakikada Pozantı'ya ulaşım sağlayacaklar. İlçemizin sembolü haline gelen Varda Köprüsü ile Yerköprü yolunu genişleterek, ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin tarihi ve turistik yerlere kolay ulaşım sağlamasını hedefliyoruz. Karaisalı ilçe merkezi ve mahallelerinde tespit ettiğimiz yol sorunlarının bir kısmını tamamladık, geriye kalan sorunları da planlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Çalışmalarımızda bize en büyük desteği veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ ye teşekkür ediyorum. İlçemizin değişmesi ve gelişmesi adına aralıksız çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

318 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407