Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam481
Toplam Ziyaret1668123

CHP'den Karaisalı İlçe Danışma Kurulu

CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Karaisalı’daki işsizlik sorunun Adana’nın diğer ilçelerinden farklı olmadığını söyledi.

Türkiye’nin geleceği için CHP’yi iktidara taşımalıyız”Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Karaisalı’daki işsizlik sorunun Adana’nın diğer ilçelerinden farklı olmadığının altını çizerek, “İşsizlik sorununu çözecek, toplumsal barışı yeniden tesis edecek, halkın refahını ve mutluluğunu sağlayacak, Türkiye’yi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracak halkçı politikalar üreten tek parti CHP’dir. Türkiye’nin geleceği için CHP’yi iktidara taşımalıyız” dedi.

CHP Karaisalı İlçe Danışma Kurulu toplantısı ilçe binasında yapıldı. PM Üyesi Yıldırım Kaya, Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, il yöneticileri, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.
"KARAİSALI’DA EN ÖNEMLİ SORUN İŞSİZLİK”
Toplantının açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İlhan Şahin, ilçe örgütünün çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. İşsizlik sorunun diğer ilçelerde olduğu gibi Karaisalı’nın da en önemli sorununun işsizlik olduğunu kaydeden Şahin, “İşsizlik ne yazık ki en yakıcı sorunumuz ve gençlerimiz iş bulamadıkları için ilçede kalmak istemiyor” diye konuştu.
ADANA’YI YAKIP KAVURAN SORUN”
Karaisalı’nın sosyo-ekonomik yapısının Adana’nın diğer ilçelerinden farklı olmadığının altını çizen İl Başkanı Ayhan Barut, işsizliğin Adana’yı yakıp kavuran bir sorun olduğunu vurguladı. İşsizlik sorununu da toplumun diğer sorunlarını da çözecek tek partinin CHP olduğunu kaydeden Barut, CHP’nin 93 yıldır Türkiye’yi çağdaş medeniyetler seviyesine taşımak için çalıştığını ve amaç doğrultusunda halkçı politikalar ürettiğini dile getirerek, CHP’nin en zor dönemlerde sorumluluk alarak ülkenin düzlüğe çıkmasını sağladığını kaydetti.
TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN CHP”
Kurulduğu günden bu yana gericilikle, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarıyla mücadele eden CHP’ye ülkenin , her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Barut, “Terör nedeniyle bozulan toplumsal barışı yeniden tesis edecek, ekonomik sorunlarla boğuşan halkı rahatlatıp refaha kavuşturacak, üretim ve kalkınma hamlesini yeniden başlatacak, Türkiye’yi mutlu insanların yaşadığı bir ülke haline getirecek, Cumhuriyeti ve Cumhuriyet kazanımlarını koruyacak, ülkeyi çağdaş bir medeniyet haline getirecek tek parti CHP’dir. Bu nedenle her zamankinden daha çok çalışıp CHP’yi iktidara taşımak zorundayız” şeklinde konuştu.
ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARINA HIZ VERECEĞİZ”
Sandık çevresi örgütlenmesinin CHP’ye iktidarın kapılarını sonuna kadar açacağının altını çizen Barut, örgütlenme çalışmalarına hız verilmesinin önemine vurgu yaptı.
Danışma kurulu üyeleri de yaptıkları konuşmalarda ilçede yapılan ve yapılması gereken seçim çalışmaları hakkında görüşlerini aktardılar.
MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI SADETTİN ASLAN’DAN NEZAKET ZİYARETİ
İl Başkanı Ayhan Barut, milletvekili Elif Doğan Türkmen ve ilçe yöneticileri Karaisalı’daki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen çelenk sunma törenine katıldı.
MHP’li Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan da danışma kurulu toplantısına nezaket ziyareti gerçekleştirip, Barut ve Türkmen’e Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Aslan, “Danışma Kurulu toplantınızın da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

230 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339