Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam534
Toplam Ziyaret1681619

KARAİSALISPOR’’DA GELİR YOK GİDER ÇOK

Karaisalıspor Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, kulübe yardımcı olmayanları niçin şiddetle kınadıklarını sitemize anlattı. Şahin’e bir dokunduk, bin ah işittik.

 

 

 

 VAHİT ŞAHİN

Karaisalıspor Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Karaisalıpor’un bir tek lira geliri olmadığını, giderlerinin ise çok olduğu açıkladı.

Şahin, geçen yıl 22 bin liralık harcama yaptıklarını, bu yıl sadece 16 bin lira federasyona aktarma parası ödediklerini, kazansın kazanmasınlar maçta futbolculara 100’er lira verdiklerini, ayrıca takımı çalıştıran Ayhan Yıldırım’a da ödemelerde bulunduklarını söyledi. Tüm masrafları Başkan Kemal Metin’in cebinden harcadığını belirten Şahin,”Kulübümüze hiç kimse sahip çıkmıyor bir kuruş yardım etmiyor” dedi.

“KARAİSALI STADINDA ANTRENMAN YAPAMIYORUZ”

Adana eski Milletvekili Andaç Durak’ın ilçeye kazandırdığı şehir stadında antrenman yapamadıklarını söyleyen Mehmet Şahin, “Her antrenman için bizden para istedir. Personele mesai ücreti ödemek durumundayız. Takımda oynayan futbolculardan bir kişi Karaisalılı. Salbaş’ta oturuyor. Diğer futbolcular ise Adana merkezde oturmaktadır. Onları ilçe antrenman için taşısak ek maliyet olmaktadır. Biz de Adana’daki statlarda haftada 3 gün antrenman yapıyoruz ve antrenman başına stat için 50 TL. ücret ödüyoruz” dedi.

“3 YILDIR BÜYÜKŞEHİR PARA VERMİYOR”

Takımın ayrıca yol ve yemek giderleri olduğunu kaydeden Karaisalspor Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Hüseyin Sözlü öncesi Büyükşehir Belediyesi’nden her yıl 2.500 lira maddi yardım aldıklarını hatırlatarak,”3 yıldır Büyükşehirden bir tek kuruş alamadık. Engelleniyoruz, bu engelin nereden kaynaklandığını da tahmin edebiliyoruz. Formalarımız ve malzemelerimizi eskilerden kullanıyoruz” dedi.

Birlik ve beraberliğin olmadığı yerde başarının olmayacağını vurgulayan Şahin, Karaisalıspor’un ilçede ve ilde 2. Sınıf muamele gördüğünü açıkladı.

“FUTBOLCULARIMIZ ALLAH RIZASI İÇİN OYNUYORLAR”

Yüregir Belediyesi futbolcularının belediyede kadrolu olduklarını ve en az 1.500 lira maaş aldıklarına dikkat çeken Şahin, ”Bizim futbolcularımız ise Allah rızası oynuyor. Ben gerek şahsım ve gerekse yönetim kurulumuz adına başta çalıştırıcımız Ayhan Yıldırım ve futbolcularımızı Karaisalı’nın adını sporda yaşattıkları ve özverilerinden dolayı kutluyorum. Allah onlardan razı olsun diyorum ve kulübe destek olmayan tüm yerel yöneticileri bir kez daha şiddetle kınıyorum” şeklinde konuştu.

317 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704