Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam626
Toplam Ziyaret1684723

AGİAD’DAN KARAİSALI’YA ZİYARET

AGİAD BAŞKANI GÜLÜMSÜN ADALI, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, DERNEK ÜYELERİNİN EŞ VE ÇOCUKLARI YERKÖPRÜ VE ALMAN KÖPRÜSÜ’NÜ GEZDİLER



Kısa adı  AGİAD olan Adana Genç İşadamları Derneği üyeleri Karaisalı’nın doğal güzelliklerini gördüler.

AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyelerinin eş ve çocukları Yerköprü ve Alman Köprüsü’nü gezdiler.

Beraberinde Turizm Rehberleri Odası’na kayıtlı profesyonel tur rehberi Melike Demirok’un da bulunduğu iki otobüs ile Karaisalı’ya gelen yaklaşık 100 kişi önce Yerköprü’ye ziyaret ettiler. Burada öğle yemeği yiyen grup daha sonra hep birlikte önce suyun battığı daha sonra yüzeye çıktığı yerleri gezdiler.

AGİAD Grubu daha sonra Alman (Varda) Köprüsü’ne geldiler. Burada tarihi köprüyü inceleyerek, bol bol fotoğraf çektiler. Programlarında Kapıya Kanyonu gezisi de bulunan AGİAD Grubu zamanın yetmemesi nedeniyle ilçeden ayrıldılar.

AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, başka bir zamanda Kapıkaya kanyonu ile 9 Oluk’u ziyaret yapacaklarını belirterek, “Bu gezimizde bize ev sahipliği yapan Karaisalı Belediye Başkan Yardımcıları Rifat Köroğlu ve Recep Ak Beye teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

353 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351