Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam42
Toplam Ziyaret1691484

Düğün kana bulandı: 51 Ölü 69 yaralı

Gaziantep’teki terör saldırısı, Siirtli Nureddin ve Besna Akdoğan çiftini kendi düğünlerinde vurdu. 51 kişinin hayatını kaybettiği ve düğünleri kana bulanan çift, saldırıdan yaralı olarak kurtuldu

Gaziantep´te bir düğün salonunda bombalı saldırı meydana geldi. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısının 51´ye yükseldiği bildirildi.

 TERÖR EN MUTLU GÜNLERİNDE VURDU

Gaziantep’teki terör saldırısı, Siirtli Nureddin ve Besna Akdoğan çiftini kendi düğünlerinde vurdu. 51 kişinin hayatını kaybettiği ve düğünleri kana bulanan çift, saldırıdan yaralı olarak kurtuldu.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi’nde gerçekleştirilen Nureddin ve Besna Akdoğan çiftinin en mutlu günleri kana bulunan Akdoğan çifti, hain saldırıdan yaralı olarak kurtarıldı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan çiftin sağlık durumun iyi olduğu, çiftin Siirt’in Pervari ilçesi Yukarıbalcılar köyü nüfusuna kayıtlı bulunduğu ve amca çocukları olduğu öğrenildi.

OLAYI GERÇEKLEŞTİREN CANLI BOMA, BİRÇOCUK

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki saldırıyı 12-14 yaşlarında bir canlı bombanın gerçekleştirdiğini açıkladı. Erdoğan saldırıda 51 kişinin hayatını kaybettiğini, 69 yaralının ise tedavisinin sürdüğünü belirtti.

Patlamada yaralananlar ve hayatını kaybedenlerle ilgili bilgi veren Erdoğan, "Gaziantep’te bir düğün merasimi esnasında 12-14 yaşlarında bir canlı bombanın patlaması veya patlatılması neticesinde önce 94 yaralı vardı. Şu an itibariyle bu yaralıların tedavi edilenlerini bir kenarı koyacak olursak 69 yaralı var. Bunların 17’si ağır. Tabii 51 ölüm vakası söz konusu" dedi.

OTOPSİSİ TAMAMLANAN 41 KİŞİNİN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Gaziantep'te bir düğüne yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 41 kişinin isimleri belirlendi.
Gaziantep'teki terör saldırısında ölen 50 kişiden 41'inin otopsisi tamamlanırken, otopsi işlemleri bitenlerin isimleri belirlendi. Ailelerine teslim edilen isim listesi ise şöyle oldu:
"Fatma Abdullah, Gurbet Akcan, Kamil Akdoğan, Bünyamin Akdoğan, Saliha Akdoğan, Muhammet Alpaslan, İsmail Alpaslan, Muhittin Alpdoğan, Übeyit Alpdoğan, Hasan Alpdoğan, Kamile Ayhan, Nur Hüriyet Ayhan, Metin Caner, Hüsam Cuma, Abdülhamit Çelikten, Süleyman Durak, Serhat Eryılmaz, Devran Eryılmaz, Emine Nisa Gören, Mirgin Gürbüz, Salih İlper, Yusuf İlter, Murat Kalay, Hakkı Okur, Mehmet Ali Özcan, Nergiz Özcan, Kerem Özer, Semanur Özer, Mehmet Ali Taş, Devran Toruman, Osman Toruman, Vesile Uluhatun, Sinan Urtekin, Ahmet Urtekin, İbrahim Urtekin, Mehmet Urtekin, Muhammet Yağız, Aliye Yağız, Süreyya Yağız, Orhan Yavuz, Şükran Ayhan."
Yakınlarına teslim edilen cenazelerin defin işlemleri ise sürüyor.

GAZİANTEP'TEKİ CENAZE NAMAZINDA GERGİNLİK 

Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısında kimlikleri belirlenen 41 vatandaşın cenazesi, Yeşilkent Mezarlığı'na getirildi. Cenaze namazı sırasında olayları provoke etmek isteyen bir grup gerginliğe neden oldu. Olaylara bölgede bulunan polis ekipleri, müdahale etti. Yeşilkent Mezarlığına çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

671 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217