Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam775
Toplam Ziyaret1682762

Karaisalı sokağa döküldü

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç önderlik etti. Ak Partililer ve MHP'liler kolkola yürüdüler.

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişimine karşı,  Karaisalı’da Perşembe günü saat 19:00 da İlçe Belediye Düğün Salonu önünden başlayarak İlçe Meydanı Merkez Park’a kadar “Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Yürüyüşü” yapıldı. 

“Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Yürüyüşü” sonrasında Akşam Namazına müteakip darbe girişimi sonucunda Vatan uğruna Şehit olan vatandaşlara ve güvenlik personelleri için  gıyabi cenaze namazı kılındı ve Kuran-ı Kerim okundu.

Programda, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç ve Belediye Başkan Vekili Hakan Arıcı konuyla ilgili birer konuşma yaptılar.

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, yaptığı konuşmada, "Kaymakamlık olarak düzenlediğimiz bu organizasyonda emeği geçen Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Ülkemize, devletimize ve milletimize karşı, milli iradeye gerçekleştirilen hain darbe girişimi sonrasında, yurt genelinde başlatılan "Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Yürüyüşleri'ne bizde Kuvayi Milliye'nin ve Çukurova'nın evlatları olarak destek vermek istedik. Hemşerilerimizin bu coşkusu milletimize birlik, düşmana korku verecektir. Bu korkuyu içimizde ki hainlere ve tüm Dünyaya sizlerle beraber hep birlikte göstereceğiz. " dedi.

Belediye Başkan Vekili Hakan Arıcı, "Ülkemize, Milletimize ve Demokrasimize yapılan bu saldırıyı kınıyor, bu memlekete kurşun sıkan insanların en kısa zamanda hak ettiği cezayı almalarını diliyorum. Vatan hainleri ile vatan kahramanları birbirinden ayrıldığı zaman sorun çözülecektir. Allah vatanımız için canını veren tüm polis ve askerlerimizin ruhunu şad, mekanlarını cennet eylesin. Ülkemiz için, vatanımız için, milletimiz için, Milli irade için; milli şuurla düşünerek, milli iradeye sonuna kadar sahip çıkacağız. Gün Yüce Türk Milletinin birlik olma günüdür. Yürüyüşü düzenleyen ilçe kaymakamlığımıza ve yürüyüşe katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 








310 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398