Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam363
Toplam Ziyaret1668005

Bakan Ömer Çelik de Karaisalılı çıktı

Karaisalı'nın, ata toprağı olduğunu belirten Çelik, "Dedelerimin dedeleri, hep Karaisalı'da yaşadı. Dolayısıyla ben dünyanın neresine gidersem gideyim, önce Karaisalılı ve Adanalıyım" diye konuştu

Karaisalı ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı ve Yüreğir Belediyesinin düzenlediği iftar programına katılan Çelik, vatandaşların ramazanını tebrik etti.

Karaisalı'nın, ata toprağı olduğunu belirten Çelik, "Dedelerimin dedeleri, hep Karaisalı'da yaşadı. Dolayısıyla ben dünyanın neresine gidersem gideyim, önce Karaisalılı ve Adanalıyım" diye konuştu.

İlçede daha önce de vatandaşlarla bir araya geldiğini anımsatan Çelik, şunları söyledi: "Terörle mücadele ederken, şehitler verirken, ülkemiz her türlü şer cephesinin saldırısı altındayken, vatan, millet, devlet için en çok fedakarlığı Karaisalılılar yapıyor.

O yüzden Karaisalılı olmak herhangi bir yerli olmaya benzemez. 'Vatan, millet, devlet' dedin mi en önce Karaisalılı yürür. Siz, herhangi bir şekilde beni dünyanın neresinde görürseniz görün, Adanalı ve Karaisalılı birini görürsünüz.

Biz bu memleketin topraklarında gezdik, suyunu içtik, ekmeğini yedik. Yedi düvel karşımıza çıkmış, bize saldırıyor. Aslan gibi askerimiz, polisimiz, korucumuz hiçbirine aman vermiyor. En iyi siz biliyorsunuz."

"Sayın Cumhurbaşkanımıza niye saldırıyorlar?" diye soran Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sayın Cumhurbaşkanımızın yüreği, gönlü sizinle olduğu için. Ankara'da otursaydı, sizin derdinizle dertlenmeseydi, cumhurbaşkanlığı makamında sadece protokol işlerine baksaydı, emin olun, bugün saldıranların çoğu onu takdir edecekti. Sizinle arasına duvarlar örülmüş olacaktı ama sizle ayrı olmadığı için, sizinle gönlü beraber olduğu için ona saldırıyorlar.

O şer cephesi, Türkiye'nin büyümesini istemeyenler, Türkiye'yi terörle zora sokmak isteyenler Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, hükümetimize saldırdıkça Karaisalılı da diyor ki: "Ben onlara daha çok sahip çıkıyorum, daha çok sarılıyorum."

İftar programına çok sayıda vatandaşın yanı sıra Vali Mahmut Demirtaş ile milletvekilleri ve kamu kurumlarının müdürleri de katıldı.

385 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436