Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam405
Toplam Ziyaret1686914

Ankara'da Yaşayan Karaisalılılar İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Kısa adı A-KAP olan Adana Karaisalı, Aladağ, Pozantı nüfusuna kayıtlı olup Ankara’da yaşayan bürokratlar, her yıl geleneksel olarak organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi

İftar yemeğinin ardından Karaisalılılar Derneği Ankara Temsilciliği üye seçimler gerçekleştirildi. Seçimler sonucunda üyeliğe, Mustafa Aslan, Yunus Sakarya, Burak Yılmaz, Mehmet Demircioğlu, Fehmi Gildiroğlu, Harun Sönmez ve Nejat Çoğol seçildi.

İftar yemeğine katılan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan konuşmasında, “Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizin nişanesi olan bu güzel toplu iftar yemeğine teşrif eden bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Biz A-KAP olarak, Karaisalılılar Derneği Ankara Temsilciliğini açmaya karar verdik. Bu güzel birlik ve beraberliğimizin her daim olmasını temenni ediyorum. Ayrıca iftar yemeğini tertip eden Mustafa Aslan, Yunus Sakarya, Fehmi Gildiroğlu ve Mehmet Demircioğlu'na teşekkür ediyorum. Bu tarz organizasyonlar daha sıklıkla yapılmalıdır. Birlik ve beraberlik her daim başarıyı getirir” dedi.

Karaisalılılar Derneği Ankara Temsilciliği tarafından organize edilen yemeğe Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Karaisalılılar Derneği Üyeleri, Karaisalı Bekirli Mahallesi Muhtarı Kerim Küçükyücel ve Ankara’da yaşayan bürokratlar katıldı.

320 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406